Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Selamlar beyler. Sonuçların açıklanması için benim gelmem beklenmiş sanırım. Teşekkür ederimŞerefinize
![]()
Hosgeldin Ozan Abi![]()
Araba kullanmana bağlı olarak 1.5-2 saatte gidersin yahu çok uzak sayılmaz. Merkezde öğretmenevi var mı bilmiyorum lakin burada yazana göre varmış https://plus.google.com/100686345603865135224/about?hl=tr
Göynük çok küçük bir yer, yürüyerek her yeri gezmen yaklaşık olarak 20-30 dakikanı alır ama detaylı bir şekilde incelemek istersen sadece merkezde bile 2 günü çok rahat geçirirsin ki gölleri de hesaba kattığımızda 2 gün az bile gelebilir. Nisan ayı gidilebilecek en iyi zamanlardan biri; zira ağustos'ta nem sebebiyle bunaltıcı derecede sıcak oluyor, kış aylarında ise dondurucu derecede soğuk oluyor...
Uzun lafın kısası; tarihi mimariye sahip yerlerde bulunmaktan ve doğa gezilerinden zevk alıyorsanız eğer; çok güzel iki gün geçirirsiniz.
Araba kullanmana bağlı olarak 1.5-2 saatte gidersin yahu çok uzak sayılmaz. Merkezde öğretmenevi var mı bilmiyorum lakin burada yazana göre varmış https://plus.google.com/100686345603865135224/about?hl=tr
Göynük çok küçük bir yer, yürüyerek her yeri gezmen yaklaşık olarak 20-30 dakikanı alır ama detaylı bir şekilde incelemek istersen sadece merkezde bile 2 günü çok rahat geçirirsin ki gölleri de hesaba kattığımızda 2 gün az bile gelebilir. Nisan ayı gidilebilecek en iyi zamanlardan biri; zira ağustos'ta nem sebebiyle bunaltıcı derecede sıcak oluyor, kış aylarında ise dondurucu derecede soğuk oluyor...
Uzun lafın kısası; tarihi mimariye sahip yerlerde bulunmaktan ve doğa gezilerinden zevk alıyorsanız eğer; çok güzel iki gün geçirirsiniz.
Oraya 1,5-2 saatte gidilmez yav, n' aptın?
Bence de 3 saati bulur.
Ben gayet gidiyorumsizin içinizin geçmiş olması benim problemim değil
![]()
Amasra'ya git ağabey sen güzel güzel demlen oh mis![]()
Kedi lobisinden artık puan alırız herhalde.
Bu şarkıya da puan vermiyorsanız istifamı basıp giderim arkadaş.:38573:
Ben gayet gidiyorumsizin içinizin geçmiş olması benim problemim değil
![]()
En az o da.
Beypazarı üzeri de gitsen, Otobandan da gitsen oraya 1,5 saatte girenin elini öperim, atma Ziya![]()
Amasra da 1 mayıs programımızda. O günlerde Bartın'da da bir düğüne katılıyoruz![]()
Valla üşenmem arabanın ön camına kamerayı sabitler giderim görürsünüz. 1.5 saat'e söz veremem ama 1 saat 50 dakikada giderim, hodri meydan.