47. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Alpay Asma!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kedi lobisinden artık puan alırız herhalde.

Bu şarkıya da puan vermiyorsanız istifamı basıp giderim arkadaş.:38573:

Selamlar beyler. Sonuçların açıklanması için benim gelmem beklenmiş sanırım. Teşekkür ederim :D Şerefinize :D

Araba kullanmana bağlı olarak 1.5-2 saatte gidersin yahu çok uzak sayılmaz. Merkezde öğretmenevi var mı bilmiyorum lakin burada yazana göre varmış https://plus.google.com/100686345603865135224/about?hl=tr

Göynük çok küçük bir yer, yürüyerek her yeri gezmen yaklaşık olarak 20-30 dakikanı alır ama detaylı bir şekilde incelemek istersen sadece merkezde bile 2 günü çok rahat geçirirsin ki gölleri de hesaba kattığımızda 2 gün az bile gelebilir. Nisan ayı gidilebilecek en iyi zamanlardan biri; zira ağustos'ta nem sebebiyle bunaltıcı derecede sıcak oluyor, kış aylarında ise dondurucu derecede soğuk oluyor...

Uzun lafın kısası; tarihi mimariye sahip yerlerde bulunmaktan ve doğa gezilerinden zevk alıyorsanız eğer; çok güzel iki gün geçirirsiniz.

Abi not ettim. İlk sıraya yerleştirdim.

Araba kullanmana bağlı olarak 1.5-2 saatte gidersin yahu çok uzak sayılmaz. Merkezde öğretmenevi var mı bilmiyorum lakin burada yazana göre varmış https://plus.google.com/100686345603865135224/about?hl=tr

Göynük çok küçük bir yer, yürüyerek her yeri gezmen yaklaşık olarak 20-30 dakikanı alır ama detaylı bir şekilde incelemek istersen sadece merkezde bile 2 günü çok rahat geçirirsin ki gölleri de hesaba kattığımızda 2 gün az bile gelebilir. Nisan ayı gidilebilecek en iyi zamanlardan biri; zira ağustos'ta nem sebebiyle bunaltıcı derecede sıcak oluyor, kış aylarında ise dondurucu derecede soğuk oluyor...

Uzun lafın kısası; tarihi mimariye sahip yerlerde bulunmaktan ve doğa gezilerinden zevk alıyorsanız eğer; çok güzel iki gün geçirirsiniz.

Oraya 1,5-2 saatte gidilmez yav, n' aptın?

Amasra da 1 mayıs programımızda. O günlerde Bartın'da da bir düğüne katılıyoruz :)

Tabi alkol kullanmadığın için senin için rakı'yı menüden çıkarttım :D Yalnız balığını güzelce ye :D Salata'yı es geçme :D Sonra çık eski Ceneviz kalesinin bulunduğu yere, rüzgarı yüzünde hisset bırak kendini gitsin. Tabi kendini bırak derken aşağı at demiyorum :D Ruhunu dinlendir :D

Valla üşenmem arabanın ön camına kamerayı sabitler giderim görürsünüz. 1.5 saat'e söz veremem ama 1 saat 50 dakikada giderim, hodri meydan.

Gidersin Mehmet. Gidemezsin demiyor kimse. Saçmalama yahu. İstersen gidersin elbette. Beyan esastır zaten. Sen yine de yavaş sür :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt