48. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Can BÜYÜK!!

Yav Tarçın geldi kucağıma yattı. Yazamıyorum. Tek elle yazabildiğim kadar yazdım. Kıyamıyorum. Bağışlayın. Kendi keyfiyle kalkana kadar ;)

İlla sev diyor. Dur bakalım gönlünü edelim :D

20150326_2228492.jpg

Şimdi fikir vermek gibi olmasın da Tuncay da konu açıp Aslan'ı yarışmaya almıyorum derse ne olacak? :asd22:

Ne güzel yav :) vallahi kıskandım, benim pamuk kendiliğinden çıkmıyor, yeri göğü inletiyor almam için :D illa benim almam lazım.

Az önce indi kucağımdan, kendisi balkon kapısını açıp balkona akşam akşam yağmur keyfine çıktı. Az duvardan dışarıyı izler. Yine kapıyı kendi açıp girer içeri. :D
Tarçın resimdeki gibi yatıyordu. Duman "ben de çıkıcam " der gibi bi hareket yaptı. Ona bi tokat gömşürdü. " Sie ben yatıyom görmüyon mu" der gibi :D
Uzadı Duman içeri... :asd22:

BU arada kafamda 3-4 şarkı belirledim ama karar vermekte zorlanıyorum. Cidden beğeni alacak şarkılar.
Tamam kesin şampiyon olurum demiyorum ama yani en kötü derecesi liste ortası olur. O da kötü süpriz olur. Bakalım Tuncay Tum kardeşim açarsa konuyu...

BU arada kafamda 3-4 şarkı belirledim ama karar vermekte zorlanıyorum. Cidden beğeni alacak şarkılar.
Tamam kesin şampiyon olurum demiyorum ama yani en kötü derecesi liste ortası olur. O da kötü süpriz olur. Bakalım @Tuncay Tum kardeşim açarsa konuyu...
Tuncay Tum Bu mesajdan sonra açmazsan ayıp edersin.

Tamam kesin şampiyon olurum demiyorum ama yani en kötü derecesi liste ortası olur. O da kötü süpriz olur. Bakalım @Tuncay Tum kardeşim açarsa konuyu...

Saat cok gec oldu abi belki hafta ici olur mac Cumarteside Milli mac var :D :)

Tuncay Tum

Saat tr'de 11 oldu renktaş güldük eğlendik ama biraz daha bekleyeceksek kimse kalmaz. :)

Yani yarışma olmayacaksa da söyle de boşa beklemeyelim.

Geri
Üst Alt