- 25 Nisan 2011
- 20.486
- 13
- 1.088
Yav Tarçın geldi kucağıma yattı. Yazamıyorum. Tek elle yazabildiğim kadar yazdım. Kıyamıyorum. Bağışlayın. Kendi keyfiyle kalkana kadar
İlla sev diyor. Dur bakalım gönlünü edelim![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav Tarçın geldi kucağıma yattı. Yazamıyorum. Tek elle yazabildiğim kadar yazdım. Kıyamıyorum. Bağışlayın. Kendi keyfiyle kalkana kadar
İlla sev diyor. Dur bakalım gönlünü edelim![]()
olayı kansız halletmen iyi oldu, muhtırayı verecektim gece.Ne güzel yavvallahi kıskandım, benim pamuk kendiliğinden çıkmıyor, yeri göğü inletiyor almam için
illa benim almam lazım.
Şimdi fikir vermek gibi olmasın da Tuncay da konu açıp Aslan'ı yarışmaya almıyorum derse ne olacak? :asd22:
Yok o kadar da degil , saka yapip zaman geciriyoruz burda![]()
![]()
@Tuncay Tum kaybol hadi.![]()
Yok o kadar da degil , saka yapip zaman geciriyoruz burda![]()
![]()
Kardeşimsin. Öp elimi barışalım.![]()
Ben niye opuyorum ben senden 1 yas buyugum sen benimkini opmen lazim![]()
![]()
![]()
Ben senin başkanınım. Yaşla değil bu işler. Bak Ahmet abi ulu dedem yaşında ama başkan diye hitab ediyor bana.![]()
Tuncay Tum Bu mesajdan sonra açmazsan ayıp edersin.BU arada kafamda 3-4 şarkı belirledim ama karar vermekte zorlanıyorum. Cidden beğeni alacak şarkılar.
Tamam kesin şampiyon olurum demiyorum ama yani en kötü derecesi liste ortası olur. O da kötü süpriz olur. Bakalım @Tuncay Tum kardeşim açarsa konuyu...
BU arada kafamda 3-4 şarkı belirledim ama karar vermekte zorlanıyorum. Cidden beğeni alacak şarkılar.
Tamam kesin şampiyon olurum demiyorum ama yani en kötü derecesi liste ortası olur. O da kötü süpriz olur. Bakalım @Tuncay Tum kardeşim açarsa konuyu...
Ben senin başkanınım. Yaşla değil bu işler. Bak Ahmet abi ulu dedem yaşında ama başkan diye hitab ediyor bana.![]()
@Tuncay Tum Bu mesajdan sonra açmazsan ayıp edersin.