48. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Can BÜYÜK!!

@Teoman Eraslan Peki sicim teorisine ne diyorsun?

Hani yağız köy delikanlısı ''böyük'' şehre gidip üniversite okur, sonra köyüne döner ve köyde ki herkes, herşey hakkında çocuğa soru sorar ya :D o hesap oldu bizimki de.

Edit: Bu arada şaka yaptım, cevap vermesende olur hocam :) ama konuya dair düşüncen varsa duymak isterim tabi ki.

Allahtan ürolog değilmiş, kimbilir ne sorardın diyerek bombayı bırakıyor ve sahneden çekilerek yatağıma gidiyorum. :D

Hepinize iyi geceler, renkli rüyalar :)
Prostat mevzusuna 7 yaş var diyerek 2. bombayı da ben bırakıyorum :D İyi uykular ağabey

Biz içerisinde demir var diyerek kandırılıp kilolarca ıspanak yedirilen bir nesiliz sonuçta. Yıllarca herkes inanmış bu da çok garip gelir bana hep.

Temel Reis çok ekmek kapısı araladı bazılarına bundan dolayı :D Hakikaten sağlık konusunda belki de tüccar kafalılıktan çok çekti bu millet.

Allahtan ürolog değilmiş, kimbilir ne sorardın diyerek bombayı bırakıyor ve sahneden çekilerek yatağıma gidiyorum. :D

Hepinize iyi geceler, renkli rüyalar :)

Ayberk abinin ruyasinda ne gorecegini tahmin edebiliyorum renkli renkli cipsler :D :)

Iyi geceler abi :D

Hani yağız köy delikanlısı ''böyük'' şehre gidip üniversite okur, sonra köyüne döner ve köyde ki herkes, herşey hakkında çocuğa soru sorar ya :D o hesap oldu bizimki de.

Edit: Bu arada şaka yaptım, cevap vermesende olur hocam :) ama konuya dair düşüncen varsa duymak isterim tabi ki.

Valla ne yalan söyleyeyim hiçbir fikrim yok bu konuda :(

Temel Reis çok ekmek kapısı araladı bazılarına bundan dolayı :D Hakikaten sağlık konusunda belki de tüccar kafalılıktan çok çekti bu millet.

Moda kelime ile ıspanak lobisi varmış o dönemde. Tabi bu lobinin oyunlarını bozan birileri de yoktu.

Buram buram zeka kokan esprimin gerekli ilgiyi görmemesi üzücü :oley:

Moda kelime ile ıspanak lobisi varmış o dönemde. Tabi bu lobinin oyunlarını bozan birileri de yoktu.

Çernobil faciasından sonra bir siyasetçinin çıkıp da kameralar önünde çay içmesi ve "bakın birşey olmuyor" demesi, devletleri asıl kimlerin yönettiğine trajikomik bir gösterge zaten.

Çernobil faciasından sonra bir siyasetçinin çıkıp da kameralar önünde çay içmesi ve "bakın birşey olmuyor" demesi, devletleri asıl kimlerin yönettiğine trajikomik bir gösterge zaten.
İlkokulda bize fındık dağıtırlardı hatırlarsınız o fındıklarda radyasyon vardı muhtemelen. Kaderin cilvesi midir artık o siyasetçi de kanserden vefat etmiş.

Neyse keyifli bir sohbetti, teşekkürler iyi geceler herkese ...

Beyler size doyum olmaz, cümleten iyi geceler. Gideyim dizi seyredeyim.

İyi akşamlar herkese...:hat:

49 bugün mü? :D

Hadi beyler. Başlayalım. Bugün tam yarışmalık gün. Çünkü pazar günü milli maç var. Bugün yapılmazsa 3-4 gün yapılmaz.

Tuncay Tum aramızdaki buzları eritmek için bugün yarışma yapman şart. Aksi takdirde kutsal kedi laneti üzerinden eksik olmayacak. :D

Sen daha buradamisin :D Milli mac Cumartesi hatirlatmak isterim :D

Harbi mi lan? :D Ben Pazar sanıyordum. Neyse farketmez. Hadi aç başlığı. :D Yarın maçtan önce ya da sonra açıklarsın sonuçları. Zaten o kural Galatasaray maçları için geçerli sadece.

Geri
Üst Alt