#48 Mertan Caner Öztürk

Cevap: # Mertan Caner Öztürk

Bir depar attı diye adamı direk 11lere yazıyoruz ya bişey demiyorum.. Umarım Aydın olmaz sonu sonuna kadar destek

Bu adam ne zaman oynayacak merak ediyorum.. Kazim, Riera formsuz. Aydin belli. Illa ilerideki bütün adamlar mi eksik olmasi gerekiyor bir genç'in oynamasi için..

bugün 1.30taki bjk maçında sahada olcak ve fatih hocada izliycek büyük ihtimal...gençlerbirliği maçında artık kadroda olsun.

Ben Hocanın ne 11'e nede kadroya alacağını düşünmüyorum.En azından devre arasına kadar

Devre arası kampında Scott Piri reisin de yüklemesiyle kendini ispatlarsa yavaş yavaş oynamaya başlar

Kimse Semih ile kıyaslamasın Mertan'ı

Semih senelerdir bu takımda ve kiralık da giderek tecrübe kazandı.Seneler önce Kalli'nin bile "Sakatlanmasa semih 11'deydi" demeci vardı yanılmıyorsam

Bir depar attı diye adamı direk 11lere yazıyoruz ya bişey demiyorum.. Umarım Aydın olmaz sonu sonuna kadar destek

Ronaldo-Dani-Gökhan Gönül-podolski-boateng gibi isimlerin önüne top atılmış onlar koşmayıp depar atmayarak oldukları yerde sabit kalarak yıldız hale gelmişler...

Çocuk kötü birşey yapmamış depar atmış... yenetekleri zamanla çıkacaktır eğer ki varsa

27-28 yaşında insan fiziği ne la :asd: İnsan büyüdükçe fiziği mi gelişiyor anlamadım :asd: 16 yaşındaki bi çocuğun fiziği 30 yaşında bi adamdan daha iyi olabilir, normal

:D yok yahu o manada soylemedim.Hani bazi insanlar buyudukce fizik gelisir ama 16 yasindaki birinin fizigi iriyse eger fazla gelismistir :D

Kazım'dan daha kötüsünü yapacağına inanmıyorum.Hata yapacaktır heyecanıyla.Kazım sürekl hata yapıyor.Bide adamda heyecan yok.

Ben bu sene şans bulacağını düşünmüyorum.Keşke bulsa.

Kazımdan kötü oynamaz tabi.Kazım gelen topun %95 ini kaybediyor.%5 ilede pas atıyor boş bi adama.bi numara yok artık Kazımda.

Umarım Gençlerbirliği maçında oynar.

Mertan kaç numara giyiyor? Artık prof oldu.

şike mike unuttuk mertanı yine :o yarın senin günün mertan senin maçın !

Yarın Aydın'a forma yüzü göstermezsin inşAllah.:)

Mertan umarim basarili olursunda bazilari Riera gibi kutuklere milyon €lar sacacagina, Semih gibi senin gibi

Kendi degerimiz olan genclerimze sans tanir.

20 yasina girecek daha dogru durust sans bile verilmedi.

Aydın yerine oynardı ama neyseee

Geri
Üst Alt