#48 Taylan Antalyalı

Çoluk çocuk için rol model olmakla ilgisi ne anlamadım

Hele de Türkiye'de her yer berbat rol modeller kaynıyor ama ne hikmetse bunlar göz ardı edilip sürekli ideolojik bakış açıları ortaya koyulup belki de bu konuda en az etkisi olanlara laf atılıyor.
Ben aleyna tilkiye de karsiyim mesela. 15-16 yaslarinda gorduk hepimiz.

Yani demek istedigim coluk cocugun gozunde Taylan GALATASARAY oyuncusu. Hani ne bileyim bi sekilde etkilenebilirler

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hepsine saygı duyarım, etrafımda da oldu zamanında Gay arkadaşlarım ama sanki çok iyi birşeymiş gibi afişe/reklam edilmesine karşıyım.

Aile yapımıza ters. Çoluk çocuk için rolmodelsin sen, göz önündesin. Konuştuğuna, hallerine ve hareketlerine dikkat etmeli insan.

Velhasıl kelam, adam bi T-shirt giymiş altı üstü. Amma olay oldu! Bırak giysin, isteyen istediğini giyer. Isteyen kapanır isteyen açık giyer. Isteyen sarı giyer isteyen pembe, size ne!

Ulan her gun tv'lere hırsızlar çıkıp konuşuyor. Onlar kötü model olmuyor da bu çocuk mu oluyor. Beynine format attir

Taylan istediğini giymekte, istediğini düşünmekte, düşündüğünü savunmakta özgürdür, aksini düşünenler , destek vermeyenler, savunmayanlar Emre Bol ve Turgay Demir’den farksızdır. Galatasaray taraftarı olarak sonuna kadar Taylan’ın arkasında olmalıyız. Yönetim ve Fatih Terim
bu seneki ilk önemli sınavlarını geçebilecekler mi göreceğiz.

Mahalle baskısı kabulum ama yinede örf adetlerimize ters. Bence

Ben aleyna tilkiye de karsiyim mesela. 15-16 yaslarinda gorduk hepimiz.

Yani demek istedigim coluk cocugun gozunde Taylan GALATASARAY oyuncusu. Hani ne bileyim bi sekilde etkilenebilirler

Örf adetlerimiz ne mesela reis, açıklar mısın biraz?

Neyi tetikler bu durum yani? Taylan zaten hetero, düne kadar kız arkadaşı vardı ama mesele o değil, o tshirtü giydiğini gören çocuklar gidip o tshirtü mü alacak ne olacak?

Bahsettiğin çocuklar ekonomik kriz yüzünden evlerine digturk girmediği için maç izleyemiyor da hadi tshirtten haberleri oldu diyelim gidip 300 lira verip o tshirtü mü alacak ben anlayamadım mevzuyu?

Ya da thshirtü görüp "ben gay olayım." falan mı diyecek?

Iyi onlar yapıyor diye hepimiz yapalim birseyler tovbe tovbe. Kafaya bak

Sana format atta diyemeyecegim

Bir tane tişört görüp çocuklar o yöne kaymaz. Merak etme o çocuklar yabancilardan daha çok şey görüyorlar. Youtube, netflix vb platformlardan kapacaklari seylerin yanında Taylan'in tişörtü osuruk kalır. Taylan sadece bir Galatasaray oyuncusu. Ronaldo yüzüne gözüne neler yaptırıyor veya keza diger topçular. O zaman evde tv actirma kardeşim sen çocuğun etkilenir diye korkuyosan. Kaç tane sanatçı var öyle. Yüzüklerin efendisindeki Gandalf'i canlandiran adam var misal? O zaman filmde seyrettirme müzik de dinlettirme.

Hay aile yapınıza
Örf adetinize
Bi bitin artık

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aile yapımıza ters. Çoluk çocuk için rolmodelsin sen, göz önündesin. Konuştuğuna, hallerine ve hareketlerine dikkat etmeli insan.

Velhasıl kelam, adam bi T-shirt giymiş altı üstü. Amma olay oldu! Bırak giysin, isteyen istediğini giyer. Isteyen kapanır isteyen açık giyer. Isteyen sarı giyer isteyen pembe, size ne!

taylan'ı gören çocuk tası tarağı toplayıp gay mi olacak napacak. sen küçükken eğitimi ıraklı hocalardan mı aldın naptın, fransa'da yaşayıp bu kadar geri kafalı ve cahil olmanın sırrı ne.

bu herifler tvye çıkmaya devam edecek mi

Bn taylanın yanlış yaptığını düşünüyorum. Sen Galatasarayın oyuncususun. Çok hassas bir nokta.Bu tarz işlere girmeyeceksin.

Ama bu orman çocuğu Galatasaray düşmanı turgay emre bol şerefsizleri inşAllh karşıma çıkmazsınız.Ulan sizden daaha fazla şerefsiz karaktersiz var mı şu medyada.Bunlar futbolun terörristleri..İşte öyle bir ülkede yaşıyoruz ki bunlar ahlak bekçiliği yapıyor.

Hastalık ve sapkınlığın normal gösterilme çabası ne zamandan beri insan hakkı oldu acaba? Lutilik bir hastalık ve sapkınlıktır nokta.

Hastalık ve sapkınlığın normal gösterilme çabası ne zamandan beri insan hakkı oldu acaba? Lutilik bir hastalık ve sapkınlıktır nokta.

Hastalık ve sapkınlık senin zihniyetindir
Bu ülkeden de senin ve senin gibilerin zihniyetlerini yok edeceğiz
Rahat olun

Geri
Üst Alt