#48 Taylan Antalyalı

arkadaşlar taylanı emre bol ve turgay denilen 2 dallama hariç, linçlemeye kalkışan oldu mu?

benim gördüğüm kadarıyla zaten herkes destek vermiş. bu kadar tartışma iki tane aptalın seviyesine inmek için mi?
bu şerefsizlerin tv ekranlarında halen boy gösteriyor olması bizim ayıbımız ya aç kalmalılar

Ya arkadaş istediğin düşünceye sahip olabilirsin, istediğin fikride istediğij platformda savunabilirsin.
Amma velakin milyonlarca taraftarı olan bir kurumun çatının altındayken, sevenlerinin arasında ikilem çıkartacak eylemler içinde bulunamazsın. Heleki bazı köpeklerin ağzına kemik hiç veremezsin.
Taylan antalyalı demokratik hakkını kullanmıştir ancak yanlış zaman ve çatının altında..

Yorum bile yapmayacağım bu konularda artık.

Ülkece her konuda gerideyiz.

Abi size ne milletin cinsel tercihinden, kimse gelip sizi becersin demiyor.

Sonra vay efendim Müslüman ülkeyiz ama bu diyenler travesti becerir, çocuk istismarı yapar, Adam öldürür, gasp ve kapkaç yapar, tecavüz eder, kadın dover ve öldürür, vs....

Yoruldum bu kokuşmuş zihniyetin.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Sevgiyi değil, sevginin yanlışa yönlendirilmesini tedavi edeceksin. Bu tür sapkınlıklar belirli yanlışlıklar sonucu oluşur. Bunun bir de sevgi diye sunulması ayrı bir garabet ya..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Neye dayanarak buna hastalık diyorsun? Çoğunluğun heteroseksüel olmasına mı?

Neye dayanarak buna hastalık diyorsun? Çoğunluğun heteroseksüel olmasına mı?

Bu arada yazar islamcı filan değil. Ayrıca benzer yazılar cumhuriyet’de de yayınlanmışlığı var. Bu yazıda neden hastalık olduğu yazıyor.

Ya kendi fikrin bile değil, birinin köşe yazısını bana referans gösteriyorsun. Bilimsel bir yanı yok. Hiç bir doktor hastalık demiyor. Kalkmış hastalık da hastalık. Belki sizin düşünceleriniz hastalıklı ve tedavi edilmesi gerekiyor.

Ya kendi fikrin bile değil, birinin köşe yazısını bana referans gösteriyorsun. Bilimsel bir yanı yok. Hiç bir doktor hastalık demiyor. Kalkmış hastalık da hastalık. Belki sizin düşünceleriniz hastalıklı ve tedavi edilmesi gerekiyor.

Benim düşüncemi ifade ettim, bu konuda sana benden olmayan ve hatta size daha yakın görüşler de getirdim. İnan vaktim olsa sana tüm görüşleri derler getiririm hiç gocunmam. Biraz araştırırsan bunun bir hastalık olduğunu söyleyen çok doktor görürsün.. ancak masonik yapı ailesiz bir toplum istiyor ve bunu yaymak için herşey yapılıyor… ama onun bunun ne dediği değil bana Kitabımın ne dediği önemli. Onu da sen delil saymıyorsun.

Benim düşüncemi ifade ettim, bu konuda sana benden olmayan ve hatta size daha yakın görüşler de getirdim. İnan vaktim olsa sana tüm görüşleri derler getiririm hiç gocunmam. Biraz araştırırsan bunun bir hastalık olduğunu söyleyen çok doktor görürsün.. ancak masonik yapı ailesiz bir toplum istiyor ve bunu yaymak için herşey yapılıyor… ama onun bunun ne dediği değil bana Kitabımın ne dediği önemli. Onu da sen delil saymıyorsun.

Vayy masonluk filan girdiyse işin içine hiç tartışmayalım. Ben insan haklarını savunuyorum, herhangi bir siyasî oluşumu değil; o yüzden "benim" tarafım diye bir şey yok.

1624893924267.png

has erkek

Maasli kulup topcularin hasas sosyal konularina girmeleri riskli. Kendi istedigini yasasin veya ifade etsin kendisi bilir, ama sahada isini yapmayip (yapamayip) bununla ilgi cekmesi cocukca.

Bravo Taylan cesaretin ve duruşun için bravo bilmiyorum bir açıklama yada bir cevap verdin mi takip edemedim ama yaptığın şey suç değil demokratik bir düşünce içerisinde sosyal mesajın yerini buldu, anlayan anlamayan farketmez istanbul sözleşmesi için fb’nin duruşunu da beğenmiştim. Daha önce ne olup bittiği o ilana verdikleri destek neticesinde şu zaman dilimi için bu coğrafyada herkesin yapabileceği bir şey değildi. Eğriye eğri doğruya doğru…

Vayy masonluk filan girdiyse işin içine hiç tartışmayalım. Ben insan haklarını savunuyorum, herhangi bir siyasî oluşumu değil; o yüzden "benim" tarafım diye bir şey yok.

Siyasi yaklaşmıyorum ki, siyasetin canı cehenneme.. İstanbul sözleşmesi üzerine çalışırken bir çok şey öğrendim. Ancak bu ortam uygun değil herşeyi yazmaya. Dediğim gibi Kitabım ne diyor, bilim ne diyor ve insanlık onuru ne diyor ona bakarım.. şunu da unutma masonluk iki şeye düşmandır aileye ve sınırlara… bende sınırlara karşıyım ama aile mukaddestir.. tabi karşı sebeplerimiz farklı :)
Hakaret etmeden kin kusmadan yazdığın için de ayrıca teşekkür ederim

İşte bu kadarsınız. Düşünce özgürlüğü deyip sağa sola çemkiren hakaretler edip insanları sindirmeye çalışan zihniyet. LGBTden de tehlikeli.. size tahammül edecez, insanlığımız gereği..

Bunu yazmıştım sabah
düşünce özgürlüğünden ötürü düşüncenizi belirtiyorsunuz
Biz de buna tepki koyuyoruz
Sizin insanlığınız belli zaten
:)

Örf adetlerimiz ne mesela reis, açıklar mısın biraz?

Neyi tetikler bu durum yani? Taylan zaten hetero, düne kadar kız arkadaşı vardı ama mesele o değil, o tshirtü giydiğini gören çocuklar gidip o tshirtü mü alacak ne olacak?

Bahsettiğin çocuklar ekonomik kriz yüzünden evlerine digturk girmediği için maç izleyemiyor da hadi tshirtten haberleri oldu diyelim gidip 300 lira verip o tshirtü mü alacak ben anlayamadım mevzuyu?

Ya da thshirtü görüp "ben gay olayım." falan mı diyecek?
Sen birşeyi ne kadar çok görürsen o kadar normal gelir sana.

Mesela atıyorum bugün guney Afrikaya taşındık ve günlük 50 tane carjack olayı görüyorsun. Ilk bir kaç ay buna alışman gereksede bi noktadan sonra normal gelir.

Aynısı bu eşcinsellik için geçerli. Bugün T-shirt ile gezerler 5-10 yıl sonra karşında öpüşürler ve bu sana normal gelir.

Bi çocuk içinde aynısı olur. Bi noktadan sonra erkeğin erkekle takılması 'diyelim' normal gelir gözüne ve normal olduğu için daha eğilimli olur.

Bilmem anlatabildimmi ama anlatamadıysamda benden bu kadar reis. Ben ilk mesajımda düşüncemi paylaştım ve hala arkasındayım. Boşboşuna tartışmayıda uzatmak istemem

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Siyasi yaklaşmıyorum ki, siyasetin canı cehenneme.. İstanbul sözleşmesi üzerine çalışırken bir çok şey öğrendim. Ancak bu ortam uygun değil herşeyi yazmaya. Dediğim gibi Kitabım ne diyor, bilim ne diyor ve insanlık onuru ne diyor ona bakarım.. şunu da unutma masonluk iki şeye düşmandır aileye ve sınırlara… bende sınırlara karşıyım ama aile mukaddestir.. tabi karşı sebeplerimiz farklı :)
Hakaret etmeden kin kusmadan yazdığın için de ayrıca teşekkür ederim

Sizin taraf dediğin neresi o zaman? Benim gibi düşünenler hastalık görmez bunu.

Geri
Üst Alt