#48 Taylan Antalyalı

Bir tane tişört görüp çocuklar o yöne kaymaz. Merak etme o çocuklar yabancilardan daha çok şey görüyorlar. Youtube, netflix vb platformlardan kapacaklari seylerin yanında Taylan'in tişörtü osuruk kalır. Taylan sadece bir Galatasaray oyuncusu. Ronaldo yüzüne gözüne neler yaptırıyor veya keza diger topçular. O zaman evde tv actirma kardeşim sen çocuğun etkilenir diye korkuyosan. Kaç tane sanatçı var öyle. Yüzüklerin efendisindeki Gandalf'i canlandiran adam var misal? O zaman filmde seyrettirme müzik de dinlettirme.
Bence zaten Türk tvside çok yanlış. O onun teyzesiyle bu bunun yengesiyle zart zurt. Sanki çok normalmiş gibi.

Ben Türkiyede gördüğüm bazı şeyleri yemin ederim Hollanda da görmedim ama adı Avrupa özgür. Avrupanın özgürlüğüne tüküreyim!

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Eşcinsellik gelenek, örf, adet değil. Batıda kendini eşcinsel olarak ifade edip rahatça yaşamaları geleneklerinden kaynaklı değil. İnsana değer verdikleri için şaşırıyorsunuz.
Yahu reis sana şöyle söyleyim.

Birgün oğlun kapmış erkek arkadaşını tanıştrmaya getiriyor, ben insana değer veriyorum oğlummu diyeceksin yada (her şartta kabul edeceksin ve etmen gerekir, kabul) yinede vazgeçtirmeye çalışırmısın, anlık olsa bile ?

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bunu yazmıştım sabah
düşünce özgürlüğünden ötürü düşüncenizi belirtiyorsunuz
Biz de buna tepki koyuyoruz
Sizin insanlığınız belli zaten
:)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Seni yok edecem diyen birine cevabım yok. Hemde beni hiç tanımadığı halde diyen birine. Düşmanlığa bile layık görmem..

Seni yok edecem diyen birine cevabım yok. Hemde beni hiç tanımadığı halde diyen birine. Düşmanlığa bile layık görmem..

Laf çarpıtma sizde
Seni yok edeceğim demedim biz mafya değiliz
Zihniyetinizi yok edeceğiz
Hepinizi insanlık onuruna eriştireceğiz

Daha da alıntılama yoluna bak

Su konuda insan yorum yapmaya bile korkuyor. Son zamanlarda hep sunu goruyorum: size ne, size giren cikan ne, herkes istedigini yapar, herkes istedigini giyer, hangi cag da yasiyorsunuz? Bu kendi akrabalarimda bile var. Herkes nerden geldigini bir hatirlasin bence. Neyse Taylan'in ne giydigi umrumda degil ama bu pride islerini normal gorenleri Allah islah etsin diyorum. Bu da benim yorumum.

şenol'un boktan sisteminde zaten hiçbir zaman tempolu 8 olamayacaktı. onu oynayabilse 2 sezon önce de 40 hafta kulübede oturmazdı. hoca yerini buldu ve bundan sonra kariyerinin nereye gideceğini de performansı belirleyecek. böyle bi herifin milli takımına gidene kadar çok meraklıysa vatanını galatasaray forması altında temsil etsin.

Umarim bu transfer donemi bitmeden yurt disindan 6-7 milyon euroluk teklif gelir. Bizde eger yedek kalirsa elimizde kalacak sonra.

Şenolun iddialarina istinaden yaziyorum. Sakatligi gectikten sonra satilmali. 2 3m teklif geldigi anda 1 sn bile dusunmeden yollamak lazim

Sezon içinde de mesela sakatlık durumu açıklanmadı, her idmana da çıktı ama ne hikmetse sakattı oynamadı muhabbeti yapıldı ameliyat olunca.

Nasıl bir herifse bir şeyler var ama ne olduğu belli değil, duyulması istenmeyen bir durum var çok belli.

Sakatlığını gizlemesi neyi değiştiriyor ki? Adam turnuvada bir dakika süre alamadı. Şenol sakatlığından haberim yok hiçbir belirti görmedik diyor. Kendi rezaletini örtbas etmek için oyuncuları satıyor.

Geri
Üst Alt