#48 Taylan Antalyalı

sen kavramlari brbrne karistirmis kendni akilli sama fasist bir bireysin ve ne kadar cogalma meraklisiymissin umarim evrimdeki gorevin olan adaptasyona uyumsuzlulugun sayesinde bir an once elenirsin

orgutlenme bu ulkede var olsaydi basimizdaki rejim bizi her gun domaltip irzimiza gecip sonra bunu yapmiyomus gibi davranmazdi. Pasif yalakalar sizi
yahu senin babalarin karl marxlari, leninleri okuyarak büyüdüm ben. dini inanci bile olmayan bir adami fasizmle sucluyorsun.

Hastalık ve sapkınlığın normal gösterilme çabası ne zamandan beri insan hakkı oldu acaba? Lutilik bir hastalık ve sapkınlıktır nokta.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cemaat yurtlarında çocuklara tecavüz edenler, piyasa "delikanlı" gibi dolaşıp homofobik davranan ama özel hayatında gay olanlar sapkın olmuyor mu? Ben böyleyim deyip kendini ifade edenlerle mi derdiniz bir tek?

IMG-20210628-WA0027.webp

Hastalık ve sapkınlık senin zihniyetindir
Bu ülkeden de senin ve senin gibilerin zihniyetlerini yok edeceğiz
Rahat olun

İşte bu kadarsınız. Düşünce özgürlüğü deyip sağa sola çemkiren hakaretler edip insanları sindirmeye çalışan zihniyet. LGBTden de tehlikeli.. size tahammül edecez, insanlığımız gereği..

Cemaat yurtlarında çocuklara tecavüz edenler, piyasa "delikanlı" gibi dolaşıp homofobik davranan ama özel hayatında gay olanlar sapkın olmuyor mu? Ben böyleyim deyip kendini ifade edenlerle mi derdiniz bir tek?

hastalık varsa tedavi gerek, tıpkı pedofili gibi.. bunun cemaati dinlisi dinsizi yok ki.

arkadaşlar taylanı emre bol ve turgay denilen 2 dallama hariç, linçlemeye kalkışan oldu mu?

benim gördüğüm kadarıyla zaten herkes destek vermiş. bu kadar tartışma iki tane aptalın seviyesine inmek için mi?

LGBT toplumları ülkeler için tehlikelidir diyor Türkiye'deki içten içe gizli gay olanlar. Bunlar kimmi, gizli gizli küçücük erkek çocukları taciz edenler. asansörde gizli gizli sevişen erkekler dayılar amcalar.

Ama gelişmiş ülkelerde ki serbestliğe anlayışa özgürlüğe bakarsak en çok onlar gelişir en çok onlar üretir. Beyin göçü olduğunda kendi ülkelerinden modern ülkelere geçen arkadaşların bulundukları ülkelere faydalarını görebilirsiniz. Sıkma dayatmaya dayalı ülkeler geri kalmış gelişememiş ülkelerdir. Tabi Türkiye'nin yüzde 52'lik kısmı bu tabire uyar, o yüzden bu durumları normal karşılamak gerekir.

Sanırsın İtalya'da Fransa'da Almanya'da Amerika'da ordu yok, sanırsın tek ahlaklı toplum bizim ülkedekiler. Yedikleri nanelerin haddi hesabı yok biz çok gururluyuz biz çok şerefliyiz çok ahlaklıyız.

Geri
Üst Alt