- 4 Ağustos 2009
- 90.032
- 70.873
- 5.188
Sulalemizde . yer yok. Kendine gel.Taylanın tişörtünü görünce yuvam yıkıldı. Örf adet anane ne varsa yerle bir oldu. Ailecek perişanız.
Nolur siz de yanmayın arkadaşlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sulalemizde . yer yok. Kendine gel.Taylanın tişörtünü görünce yuvam yıkıldı. Örf adet anane ne varsa yerle bir oldu. Ailecek perişanız.
Sulalemizde ipneye yer yok. Kendine gel.
o soyadı biz sen bizi elaleme rezil et diye mi verdik?Taylanın tişörtünü görünce yuvam yıkıldı. Örf adet anane ne varsa yerle bir oldu. Ailecek perişanız.
Hastalık dediğin bütün devirler boyu her toplumda vardı.Hastalık ve sapkınlığın normal gösterilme çabası ne zamandan beri insan hakkı oldu acaba? Lutilik bir hastalık ve sapkınlıktır nokta.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
osmanlıda da vardı zeki mürende de bülent ersoyda da vardı neden bu kadar saygısızca yaklaşılıyor anlamadımHastalık dediğin bütün devirler boyu her toplumda vardı.
yahu senin babalarin karl marxlari, leninleri okuyarak büyüdüm ben. dini inanci bile olmayan bir adami fasizmle sucluyorsun.sen kavramlari brbrne karistirmis kendni akilli sama fasist bir bireysin ve ne kadar cogalma meraklisiymissin umarim evrimdeki gorevin olan adaptasyona uyumsuzlulugun sayesinde bir an once elenirsin
orgutlenme bu ulkede var olsaydi basimizdaki rejim bizi her gun domaltip irzimiza gecip sonra bunu yapmiyomus gibi davranmazdi. Pasif yalakalar sizi
Hastalık ve sapkınlığın normal gösterilme çabası ne zamandan beri insan hakkı oldu acaba? Lutilik bir hastalık ve sapkınlıktır nokta.
Sevgiden korkuyorlar, farklı olandan korkuyorlar. Bunu da kötü gibi gösteriyorlar.osmanlıda da vardı zeki mürende de bülent ersoyda da vardı neden bu kadar saygısızca yaklaşılıyor anlamadım
taptıkları osmanlı padişahlarının erkek sevgillerine yazdıkları şiirleri okuduklarında ne hissederler acaba merak ettim şimdiosmanlıda da vardı zeki mürende de bülent ersoyda da vardı neden bu kadar saygısızca yaklaşılıyor anlamadım
o soyadı biz sen bizi elaleme rezil et diye mi verdik?
taptıkları osmanlı padişahlarının erkek sevgillerine yazdıkları şiirleri okuduklarında ne hissederler acaba merak ettim şimdi
Paylaş Yusufçuğum. Arkadaşlar belki duygularını bizimle paylaşma olgunluğunu gösterir.
Hastalık ve sapkınlık senin zihniyetindir
Bu ülkeden de senin ve senin gibilerin zihniyetlerini yok edeceğiz
Rahat olun
Hastalık dediğin bütün devirler boyu her toplumda vardı.
Cemaat yurtlarında çocuklara tecavüz edenler, piyasa "delikanlı" gibi dolaşıp homofobik davranan ama özel hayatında gay olanlar sapkın olmuyor mu? Ben böyleyim deyip kendini ifade edenlerle mi derdiniz bir tek?
Tedavi? La sevgiyi mi tedavi edeceksin?Yok demiyorum ki, tedavisi gerek, hepsi bu.