Burak Keskin
10 Numara!
- 25 Ocak 2012
- 19.778
- 4.213
- 1.468
Tamam güzel asist yaptı da çok da top ezdi. Baya hatalı pası var. Oyun görüşü ve çevre kontrolü çok kötü
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Prime selcugun yaninda son 20 yılın Galatasaraya gelmiş en iyi orta saha oyuncusu melo vardı. Sağ kanat feghouli ve sağ kanat emre kilinc ile orta saha oynuyor. Acimasiz yorum yapmayın be kardeşim tek başına çok iyi oynuyor orada.Abartacak bi numarası yok. Elde kimse olmadığı için tabi ki şuan için önemli. Ayrıca kazandığı para ve verdiği mücadele takdir edilesi. Her zaman kadroda bulunmasını isterim fakat asla bir prime Selçuk performansı verecek yetenekte değil.
Karagumruk macinda sahada yoktu bu mac vasatti dogru ama su orta saha ile ciger kalmaz kimsede. Belhanda 2. Yari kostu mu bilmiyorum. Feghouli oyle cok kosan biri degil zaten.Bugün net kötüydü.
Acımasız yorum yapmadım ki. Şuan takımda en sevdiğim oyuncu kendisi.Prime selcugun yaninda son 20 yılın Galatasaraya gelmiş en iyi orta saha oyuncusu melo vardı. Sağ kanat feghouli ve sağ kanat emre kilinc ile orta saha oynuyor. Acimasiz yorum yapmayın be kardeşim tek başına çok iyi oynuyor orada.
Yanında melo olsa renktas double+double yapamaz ama selcuk gibi sonraki 7 sene bi tarafını yayıp yatacağını düşünmüyorum. 5+5 yapsin 2+2 yapsın ama kendini bozmasın yeter. Vücuduna baksin sirti dönük geri pas 7 sene idare etmesin. Pas hatası yapıyor hep dikine oynuyor evrimlesiyor ama gittikce.Acımasız yorum yapmadım ki. Şuan takımda en sevdiğim oyuncu kendisi.
Ama asla Selçuk gibi frikik kullanamayacak, ya da onun kadar derin toplar atamayacak. Yetenek kapasitesi belli. Taylanın yanında Melo, önünde Burak olsa, 10 Gol + 10 Asist sezonu yapabilir mi sence? Anlattığım şey bu.
Ftor başlığı silindi mi ahbert hiç görünmüyor yenilenen mesajlarda :/Pozisyonel antrenörlüğün önemi. Gerçi şu pas oyununda Terim'in payının olmadığını düşünen herifler Selçuk'un tesiste pasta esprisine gülerler halen.
Ftor başlığı silindi mi ahbert hiç görünmüyor yenilenen mesajlarda :/
Pozisyonel antrenörlüğün önemi. Gerçi şu pas oyununda Terim'in payının olmadığını düşünen herifler Selçuk'un tesiste pasta esprisine gülerler halen.
Yanında melo olsa renktas double+double yapamaz ama selcuk gibi sonraki 7 sene bi tarafını yayıp yatacağını düşünmüyorum. 5+5 yapsin 2+2 yapsın ama kendini bozmasın yeter. Vücuduna baksin sirti dönük geri pas 7 sene idare etmesin. Pas hatası yapıyor hep dikine oynuyor evrimlesiyor ama gittikce.
Yanında melo olsa renktas double+double yapamaz ama selcuk gibi sonraki 7 sene bi tarafını yayıp yatacağını düşünmüyorum. 5+5 yapsin 2+2 yapsın ama kendini bozmasın yeter. Tek başına bence gayet yeterli, sence tek başına olsaydı selcuk idare edebilir miydi. Bence asla edemezdi.Acımasız yorum yapmadım ki. Şuan takımda en sevdiğim oyuncu kendisi.
Ama asla Selçuk gibi frikik kullanamayacak, ya da onun kadar derin toplar atamayacak. Yetenek kapasitesi belli. Taylanın yanında Melo, önünde Burak olsa, 10 Gol + 10 Asist sezonu yapabilir mi sence? Anlattığım şey bu.