#48 Taylan Antalyalı

Tamam güzel asist yaptı da çok da top ezdi. Baya hatalı pası var. Oyun görüşü ve çevre kontrolü çok kötü

Abartacak bi numarası yok. Elde kimse olmadığı için tabi ki şuan için önemli. Ayrıca kazandığı para ve verdiği mücadele takdir edilesi. Her zaman kadroda bulunmasını isterim fakat asla bir prime Selçuk performansı verecek yetenekte değil.
Prime selcugun yaninda son 20 yılın Galatasaraya gelmiş en iyi orta saha oyuncusu melo vardı. Sağ kanat feghouli ve sağ kanat emre kilinc ile orta saha oynuyor. Acimasiz yorum yapmayın be kardeşim tek başına çok iyi oynuyor orada.

Bugün net kötüydü.
Karagumruk macinda sahada yoktu bu mac vasatti dogru ama su orta saha ile ciger kalmaz kimsede. Belhanda 2. Yari kostu mu bilmiyorum. Feghouli oyle cok kosan biri degil zaten.

Bu herifte bir yere kadar performans veriyor. Defansif tarafi guclu top kesen cigerli topcunun yaninda verimi artabilir.

Prime selcugun yaninda son 20 yılın Galatasaraya gelmiş en iyi orta saha oyuncusu melo vardı. Sağ kanat feghouli ve sağ kanat emre kilinc ile orta saha oynuyor. Acimasiz yorum yapmayın be kardeşim tek başına çok iyi oynuyor orada.
Acımasız yorum yapmadım ki. Şuan takımda en sevdiğim oyuncu kendisi.

Ama asla Selçuk gibi frikik kullanamayacak, ya da onun kadar derin toplar atamayacak. Yetenek kapasitesi belli. Taylanın yanında Melo, önünde Burak olsa, 10 Gol + 10 Asist sezonu yapabilir mi sence? Anlattığım şey bu.

Ayrıca genelde sol ayağıyla bazen de sağ ayağıyla attığı uzun paslara dikkat edersen çok dengesiz. Marcaodan mesela öyle bir pas göremezsin. İşte bu yetenektir.

kötü
sonere ezildi bu sefer de. Top rakipteyken kendi yerini bulmada sıkıntı yaşıyor. Çok çalışması lazım

Ama asla Selçuk gibi frikik kullanamayacak, ya da onun kadar derin toplar atamayacak. Yetenek kapasitesi belli. Taylanın yanında Melo, önünde Burak olsa, 10 Gol + 10 Asist sezonu yapabilir mi sence? Anlattığım şey bu.
Yanında melo olsa renktas double+double yapamaz ama selcuk gibi sonraki 7 sene bi tarafını yayıp yatacağını düşünmüyorum. 5+5 yapsin 2+2 yapsın ama kendini bozmasın yeter. Vücuduna baksin sirti dönük geri pas 7 sene idare etmesin. Pas hatası yapıyor hep dikine oynuyor evrimlesiyor ama gittikce.

Çok rahat atabileceği pasları ekstra güzel pas atma çabasına girip saçmalıyor. Basit oynamayı öğrenirse daha başarılı olacaktır. Her maç ters ayakla uzun top atmaya çalışarak top kaybı çok yapıyor.

Gustavo'dan 10 kat az kazanıp 5 kat büyük emekle oynuyor şu anda. Ligin en iyi 6 numarası, fiLAZof almaz tabii.

Seri'nin en iyi oynadığı maçlarda sol kanatta kimin oynadığına ve takımın nasıl dizildiğine bakın neden Taylan'ın çok baskı yediğini anlayacaksınız.

Pozisyonel antrenörlüğün önemi. Gerçi şu pas oyununda Terim'in payının olmadığını düşünen herifler Selçuk'un tesiste pasta esprisine gülerler halen.
Ftor başlığı silindi mi ahbert hiç görünmüyor yenilenen mesajlarda :/

Yanında melo olsa renktas double+double yapamaz ama selcuk gibi sonraki 7 sene bi tarafını yayıp yatacağını düşünmüyorum. 5+5 yapsin 2+2 yapsın ama kendini bozmasın yeter. Vücuduna baksin sirti dönük geri pas 7 sene idare etmesin. Pas hatası yapıyor hep dikine oynuyor evrimlesiyor ama gittikce.

Yanında melo olsa renktas double+double yapamaz ama selcuk gibi sonraki 7 sene bi tarafını yayıp yatacağını düşünmüyorum. 5+5 yapsin 2+2 yapsın ama kendini bozmasın yeter. Tek başına bence gayet yeterli, sence tek başına olsaydı selcuk idare edebilir miydi. Bence asla edemezdi.

Fazla mobil bir 6 numara olduğu için fizik olarak düşüyor daha basit oynamayı denemeli yada iyi bir 6 numara alınıp 8 numaraya çekilmeli

Geri
Üst Alt