Enes Dalmış
Ulubatlı Souness
- 29 Mayıs 2015
- 31.785
- 19.392
- 2.193
Herkes Feghouli aşağı Feghouli yukarı diyor ama bu takıma Taylan ve Saracchi ikilisinin bir an önce katılması gerekiyor asıl
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3ü de kilit isim yavHerkes Feghouli aşağı Feghouli yukarı diyor ama bu takıma Taylan ve Saracchi ikilisinin bir an önce katılması gerekiyor asıl
Orası öyle Etebo idare ediyor gerçekten bir şekilde ama Saracchi gidince Ömer'i izlemek zorunda kalmak çok kötü3ü de kilit isim yav
Etebo idare ediyor felan ama Taylan başka gerçekten
Ömer'i çözemedim benOrası öyle Etebo idare ediyor gerçekten bir şekilde ama Saracchi gidince Ömer'i izlemek zorunda kalmak çok kötü
Bu adama bakinca kendimi goruyorum bende bunun gibi domphtum
Feg gelsin diyenler ilk macindan sonra deli gibi elestircekler zaten agirdi hepten yavaslamistirHerkes Feghouli aşağı Feghouli yukarı diyor ama bu takıma Taylan ve Saracchi ikilisinin bir an önce katılması gerekiyor asıl
hız öyle hemen kaybedilmez semihFeg gelsin diyenler ilk macindan sonra deli gibi elestircekler zaten agirdi hepten yavaslamistir
pubis olsam bunu utancımdan kimseye anlatamazdım çok sıkıntılı bir durum.Futbolcular başta olmak üzere sporcularda kasık bölgesinde görülen aşırı zorlamaya dayalı sakatlıklarından biridir. Uyluk iç yan kaslarının kasığa yapıştığı bölgede ağrı ile sakatlık hissedilir. Bu bölgede hem karın kasları hem de uyluk iç yan kasları kasıkta pubis adı verilen kemiğe yapışırlar.
geçmiş olsun aslan parçası
taylanın sakatlığı nasıl partnere bağladın yemin ediyorum çenem düşecek jkdshagjdjasdgpubis olsam bunu utancımdan kimseye anlatamazdım çok sıkıntılı bir durum.
taylan gibi çok fazla spor yaptım ondan oldu derdim ama doktor muhtemelen bıyık altı gülerdi, daha lafımı bile bitirmeden yatta bakalım derdi. iç hasar fazlaysa uzun süre sahalara çıkamazsın der yine gülerdi.
durumu partnerime nasıl anlatırdım bilemiyorumarasa hadi gel doruk çok azdım dese. gelemem pubis oldum çok fenayım desemde muhtemelen beni terkederdi
![]()
adamın selasını okudun rtaşTaylandan fazla bisey beklemeyin artik derim. 1-2 yil idareli oynamak zorunda, zaten cok asiri gencte sayilmaz, 1-2 yil pubisli oynamak 3-4 yila bedel... 30‘a dayaninca yasi, iyice agirlasacak. Yani kisaca yaz transfer döneminde ilk transfer orta sahanin göbegine lazim, taylan yedekten öteye gidemez artik.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
adamın selasını okudun rtaş
Taylan bugun idmandaydı. Mobil uygulamada görüntüleri varZaten bugün idmana cikmamis sanirim resimlerden gördügüm kadariyla, pubis cok pis bi olay. Sürekli idman yapamazsin, gün gelir, sorunsuz cikip topunu oynarsin, gün gelir otururken bile agrir, o kadarini söylim.
Inan ki capraz bagi yirtmak bundan iyi, en azindan 6-8 ay sonra tekrar oynayacak duruma geliyon. Ben artik taylan dan ümidimi kestim
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Taylan bugun idmandaydı. Mobil uygulamada görüntüleri var
Ekli dosyayı görüntüle 116315