#48 Taylan Antalyalı

taylan'ı satan
kendini satsın desem
ağır mı olur

Orası öyle Etebo idare ediyor gerçekten bir şekilde ama Saracchi gidince Ömer'i izlemek zorunda kalmak çok kötü
Ömer'i çözemedim ben
Mücadele ediyor bazı pozisyonlarda top ayağında kalıyor ve hırslanıp takıma atağa kaldırıyor ama sonuç ne ...Attığı pas rakipte kalıyor
O kullandığı kornerde topun dışardan gelmesi felan ...
çok hata yapıyor böyle

EvQJE37XUAY3B7C
Bu adama bakinca kendimi goruyorum bende bunun gibi domphtum😂😂😂

Futbolcular başta olmak üzere sporcularda kasık bölgesinde görülen aşırı zorlamaya dayalı sakatlıklarından biridir. Uyluk iç yan kaslarının kasığa yapıştığı bölgede ağrı ile sakatlık hissedilir. Bu bölgede hem karın kasları hem de uyluk iç yan kasları kasıkta pubis adı verilen kemiğe yapışırlar.

geçmiş olsun aslan parçası

Ajans 1905 Özel Haber

Taylan Antalyalı, mecburen yedek kalıyor, maalesef pubis başlangıcı var. İdareli kullanmamız gerekiyor. Tedavi süreci içerisinde bu sebeple yedek başlıyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Futbolcular başta olmak üzere sporcularda kasık bölgesinde görülen aşırı zorlamaya dayalı sakatlıklarından biridir. Uyluk iç yan kaslarının kasığa yapıştığı bölgede ağrı ile sakatlık hissedilir. Bu bölgede hem karın kasları hem de uyluk iç yan kasları kasıkta pubis adı verilen kemiğe yapışırlar.

geçmiş olsun aslan parçası
pubis olsam bunu utancımdan kimseye anlatamazdım çok sıkıntılı bir durum.

taylan gibi çok fazla spor yaptım ondan oldu derdim ama doktor muhtemelen bıyık altı gülerdi, daha lafımı bile bitirmeden yatta bakalım derdi. iç hasar fazlaysa uzun süre sahalara çıkamazsın der yine gülerdi.

durumu partnerime nasıl anlatırdım bilemiyorum :( arasa hadi gel doruk çok azdım dese. gelemem pubis oldum çok fenayım desemde muhtemelen beni terkederdi :cry::cry:

pubis olsam bunu utancımdan kimseye anlatamazdım çok sıkıntılı bir durum.

taylan gibi çok fazla spor yaptım ondan oldu derdim ama doktor muhtemelen bıyık altı gülerdi, daha lafımı bile bitirmeden yatta bakalım derdi. iç hasar fazlaysa uzun süre sahalara çıkamazsın der yine gülerdi.

durumu partnerime nasıl anlatırdım bilemiyorum :( arasa hadi gel doruk çok azdım dese. gelemem pubis oldum çok fenayım desemde muhtemelen beni terkederdi :cry::cry:
taylanın sakatlığı nasıl partnere bağladın yemin ediyorum çenem düşecek jkdshagjdjasdg

Taylandan fazla bisey beklemeyin artik derim. 1-2 yil idareli oynamak zorunda, zaten cok asiri gencte sayilmaz, 1-2 yil pubisli oynamak 3-4 yila bedel... 30‘a dayaninca yasi, iyice agirlasacak. Yani kisaca yaz transfer döneminde ilk transfer orta sahanin göbegine lazim, taylan yedekten öteye gidemez artik.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hay şansımızın içine edeyim oyuncu kazandık diye seviniyorduk Pubis oldu iyi mi...

Omar’ın yüzünde havai fişek patlar, Taylan pubis olur, Muslera’nın ayağı kırılır, başkanımız kanser olur nerde olmayacak şey var gelip bizi buluyor üst üste.

Ey yüce Allah’ım, f.bahçe ile bizi karıştırma mekkeli müşrik olan onlar, sana şirk koşan kafirler onlar..
Biz mü’min kullarınız mağfiret eyle 🤲

adamın selasını okudun rtaş

Zaten bugün idmana cikmamis sanirim resimlerden gördügüm kadariyla, pubis cok pis bi olay. Sürekli idman yapamazsin, gün gelir, sorunsuz cikip topunu oynarsin, gün gelir otururken bile agrir, o kadarini söylim.

Inan ki capraz bagi yirtmak bundan iyi, en azindan 6-8 ay sonra tekrar oynayacak duruma geliyon. Ben artik taylan dan ümidimi kestim

Zaten bugün idmana cikmamis sanirim resimlerden gördügüm kadariyla, pubis cok pis bi olay. Sürekli idman yapamazsin, gün gelir, sorunsuz cikip topunu oynarsin, gün gelir otururken bile agrir, o kadarini söylim.

Inan ki capraz bagi yirtmak bundan iyi, en azindan 6-8 ay sonra tekrar oynayacak duruma geliyon. Ben artik taylan dan ümidimi kestim

Taylan bugun idmandaydı. Mobil uygulamada görüntüleri var
1614633830935.png

Öyle bir anlatmışsın ki adamın futbol kariyerini bitirmişsin. Arda da pubis olmuştu geçmişte. Atletico ve Barça yaptı sonrasında.

Geri
Üst Alt