#48 Taylan Antalyalı

Belki çok uber bir teoridir ama kesinlikle bu konuda kendi yorumumu katmadan yazıyorum.

Ekşide de okumuş olabilirim.

Eleman diyor ki bu lgbt vs. eşcinselliğin çok yaygınlaştırılması ayrıca özellikle yaşlılarda covidin etkileri vs düşünüldüğünde diyor. Bu büyük büyük patronlar dünya nüfusunun çoğaldığını üretilen ürünlerin tüketimi karşılamayacağı ve nüfusun çoğaltılmaması hatta azaltılması için bilinçli yapılan şeylerin olduğundan bahsediyordu. Netflix de normalin üstünde eşcinsel sahneleri vs. de buna örnek olarak gösteriliyordu.
Direk etkisini göremezsin belki ama bu bilinçaltı olayları vs ile uzun vadede sonuç alınır gibi sanki.

Neyse böyle bir şey okumuştum...

netflix izleyerek eşcinsel olan mı var :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

o söylediğin teoriyi büyük patronlar değilde kahvehanede emekli maaşı hesabı yapan dedelerin yaptığına eminim:ROFLMAO:

daha kendi topçunu savunmaktan acizsin, itin köpeğin sözlerine destek veriyorsun bu tavrınla.

Adam daha avrupa sampiyonasi kadrosuna girmeden Italyadan isteyenler var haberi ciktiginda, iyi teklif gelirse gidebilir yazmistim burda. Aynisi halen gecerli. Teklif gelmezse, Ömer, Emre, Aytac ve Alpaslanin maaslarini gördükten sonra yeni sözlesme imzalayip kalir.

Taylan isterse LGBT desteklemek üzerine gay olsa beni ne ilgilendirir? Adam istedigini yapabilir. Ordan elestirecek kadar fazla mal yoktur burda.

netflix izleyerek eşcinsel olan mı var :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

o söylediğin teoriyi büyük patronlar değilde kahvehanede emekli maaşı hesabı yapan dedelerin yaptığına eminim:ROFLMAO:
hahahah olabilir. Ancak dizi, filmlerin etkisini küçümsemek yanlış olur, herkesi kendin gibi düşünme ne mallar var. Ayrıca etkilenecek yaşta küçük çocuklar olabilir.

Adam daha avrupa sampiyonasi kadrosuna girmeden Italyadan isteyenler var haberi ciktiginda, iyi teklif gelirse gidebilir yazmistim burda. Aynisi halen gecerli. Teklif gelmezse, Ömer, Emre, Aytac ve Alpaslanin maaslarini gördükten sonra yeni sözlesme imzalayip kalir.

Taylan isterse LGBT desteklemek üzerine gay olsa beni ne ilgilendirir? Adam istedigini yapabilir. Ordan elestirecek kadar fazla mal yoktur burda.
yanlış anlamışım o halde

Kulübümüz bir fotoğraf paylaşarak gece boyu lince maruz kalan Taylan'a sahip çıkmalıdır, arkasında olduklarını göstermelidir

pride mride umrumda degil... Sürü içinde havlamayı cesaret sananlara cesaret dersi vermiştir... Helal olsun... çoğu insanın çoğu konuda pıstığı (ben dahil) bir ortamda gurur duydum kendisiyle...

Yine geri kafalılar dolu muz Cumhuriyeti olduğumuzu ispatladık.
Artık Taylan daha da iyi performans sergilerse bile milli takıma davet edilmez çünkü Şenol isterse bile emir yukardan gelir.
Çok yazık.

Geri
Üst Alt