#48 Taylan Antalyalı

Maç yokken, herif de tatildeyken başlığını sürekli üstte görünce başına bir şey geldi sanıyorum.

Ne komik insanlar var.. Film izleyerek propogandaya maruz kalarak ne sizin ne coluk cocugunuzun cinsel egilimi degismez. Bu konuda bu kadar kaygili olan insanlarin bilincdisina bastirdiklari escinsel egilimlerin aciga cikmasindan endise ettikleri cok bariz. Ben kendimi bildim bileli kadinlardan hoşlanıyorum. Escinsel insanlari cevremde, tvde vs gormek beni hic ama hic rahatsiz etmiyor. Bana ne? Umrumda bile degil. Buna bu kadar saldirgan ve asiri tepki verenlerin kendi icsel degerlendirmelirini yapmalarini tavsiye ederim.

Tw'de kızlar Taylan'ın neden sevgilisi yok diyordu demek olay başkaymış herhalde.

Hetero olarak tabii ki normal bulmuyorum ama homofobik de değilim. Taylan da eğer bu yönelimde ise saygı duymak düşer. İnsanların içinden gelen bir şey bu sonuçta. Değiştiremezsin ki. Onlara demek ki öyle normal geliyor. Bu konu neden abartıldı anlamış değilim. Bazıları da kulüpten kovulsun, milli takımdan atılsın diyor tövbe tövbe.

IMG_20210628_115827.webp

Geri
Üst Alt