#48 Taylan Antalyalı

1624876582256.png

Aslan parcasi Puma ile anlasmis. Sanirim Muslera'dan sonra ikinci futbolcumuz oldu.

Gecen ay paylasmistim. Giydigi tshirt kendisine sponsor olan Puma'nin ürünü.

Niye bu kadar abartildi bu olay ne kadar gerizekali insanlar var yav.

Oh ben bu durumu sadece sosyal medyadaki çöplüğün sisirmesi saniyordum. Konu GSTV de islenilecek duruma kadar gelmis yani.. Yazik
İnsanları ötekileştirmediği için, faşistlik yapmadığı için gurur duyduğunu söylüyor. Ülkemizde bu erdemlere sahip olmak gurur duyulacak bir davranış.

Serbay Şenkal'ın insanlık suçu işleyen, yargılanması, toplumdan uzaklaştırılması ıslah evlerine atılması gereken kişiler dediği isimler Emre Bol ve Turgay Demir'dir.

Gecen ay paylasmistim. Giydigi tshirt kendisine sponsor olan Puma'nin ürünü.

Niye bu kadar abartildi bu olay ne kadar gerizekali insanlar var yav.

ne için abartılcak kendinden olmayana simgeler renklere karşı olan kurnaz siyasal islamcı manipülatör hadsiz yersiz cumhur ittifakı

Kulüp Taylan'a sonuna kadar sahip çıkmalıdır.

Adam istediği t-shirt'ü giyer. İstediği kesime desteğini verir. Kime istiyorsa ona destek verir. Ne zaman öğreneceğiz lan biz millet olarak başkasının özel hayatına ya da tercihlerine karışmamayı?

Eşcinsel değilim ama bu eşcinsellere saygı duymama engel de olmuyor? Çok mu zor yani saygı duyabilmek?

İstanbul Sözleşmesi şovu yapan Fenerbahçe Taylan Antalyalı destek mesajı neden yayınlanmadı?

Pardon bu sorudan önce şunu sormak gerek. Galatasaray yönetimi neden oyuncusuna sahip çıkan bir mesaj yayınlamadı!

Hepsine saygı duyarım, etrafımda da oldu zamanında Gay arkadaşlarım ama sanki çok iyi birşeymiş gibi afişe/reklam edilmesine karşıyım.

Aile yapımıza ters. Çoluk çocuk için rolmodelsin sen, göz önündesin. Konuştuğuna, hallerine ve hareketlerine dikkat etmeli insan.

Velhasıl kelam, adam bi T-shirt giymiş altı üstü. Amma olay oldu! Bırak giysin, isteyen istediğini giyer. Isteyen kapanır isteyen açık giyer. Isteyen sarı giyer isteyen pembe, size ne!

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hepsine saygı duyarım, etrafımda da oldu zamanında Gay arkadaşlarım ama sanki çok iyi birşeymiş gibi afişe/reklam edilmesine karşıyım.

Aile yapımıza ters. Çoluk çocuk için rolmodelsin sen, göz önündesin. Konuştuğuna, hallerine ve hareketlerine dikkat etmeli insan.

Velhasıl kelam, adam bi T-shirt giymiş altı üstü. Amma olay oldu! Bırak giysin, isteyen istediğini giyer. Isteyen kapanır isteyen açık giyer. Isteyen sarı giyer isteyen pembe, size ne!

Çoluk çocuk için rol model olmakla ilgisi ne anlamadım

Hele de Türkiye'de her yer berbat rol modeller kaynıyor ama ne hikmetse bunlar göz ardı edilip sürekli ideolojik bakış açıları ortaya koyulup belki de bu konuda en az etkisi olanlara laf atılıyor.

Aile yapıma ters diyebilirsiniz sadece.

Kulüp Taylan'a sonuna kadar sahip çıkmalıdır.

Adam istediği t-shirt'ü giyer. İstediği kesime desteğini verir. Kime istiyorsa ona destek verir. Ne zaman öğreneceğiz lan biz millet olarak başkasının özel hayatına ya da tercihlerine karışmamayı?

Eşcinsel değilim ama bu eşcinsellere saygı duymama engel de olmuyor? Çok mu zor yani saygı duyabilmek?

Iste kritik nokta burasi renkdas, saygi duyarsin eyvallah, kimseye karismayiz, ama bunun heryerde reklamini, normal birseymis gibi heryerde insanlarin gözüne soka soka göstermek de cok yanlis bence,neredeyse tesfik, ben sahsen desteklemiyorum böyle tür olaylari

nasıl ki zamanında kadın hakları, siyahi hakları için yoğun bir baskı yapıldıysa ve şu anda büyük oranda düzelme varsa ileride lgbt hakları da aynı şekilde olacak

gelişmiş ülkelerde zaten son yıllarda hakları verilmeye başlandı ama bizim gibi ülkelerde daha bu konu yeni başlıyor. 10-15 sene sonra gayet normal gözükecek bu durum

Silah ile hastane basan adamın şu an floryada kral olduğu ortamda, Taylan'a yönetim ve teknik ekipten destek çıkılacağını beklemek cidden hayalperestlik....

Geri
Üst Alt