#48 Taylan Antalyalı

Her ameliyat oyuncunun oynamasına engel olarak bir durum olduğu için yapılmıyor. Ameliyat olmadığında büyüyüebilen veya uzun vadede sorun olabilen bir sürü sağlık sorunu var. Şenol Güneş'in sözlerini asla samimi ve inandırıcı bulmuyorum.

Sakatlığını gizlemesi neyi değiştiriyor ki? Adam turnuvada bir dakika süre alamadı. Şenol sakatlığından haberim yok hiçbir belirti görmedik diyor. Kendi rezaletini örtbas etmek için oyuncuları satıyor.

Öyle değil, antrenmanda önceki durumuna göre durağan gördüm, Dorukhan da eskisine göre iyi olmayınca Kaan'ı oynattım dedi.

Sonra da Taylan ameliyat olunca aradım sordum "tedbir amaçlı." dedi, doktora sordum testlerde bir şey çıkmadı.

Sakatlığı yok ama ameliyat oluyor, açıklamıyorlar da anlamadım ben bu durumu dedi.

Milli takımda ne yaptığı beni hiç ırgalamaz adam bizde efsane bir sezon geçirdi neden bu kadar değersizleştiriliyor anlamadım. Sakatlık problemi olduğu da belliydi ve Milli takımda süre bulurum umuduyla bunu ertelemiş ne var ki bunda. Milli takımda kim iyi oynamış ki Taylan'ın durağan olması problem olmuş bahaneler işte.

Son düzenleme:
sanki sakatlık yokken oynata oynata kör koydu ha. oğlan ilk yarı daha da formdaydı 2020'deki 10 maçın hiçbirinde kadroya almayıp hepsinde mahmut-okay'ı oynatmış herif. akbunar hayatının sezonunu geçirdi, herifi sakat diye yalandan derdest edip sırf transferi var diye tüm sezon top oynamayan abdülkadir'i ite kaka kadroya soktu. oynamak istemeyen adamın takımında taylan olmaz, keşke en baştan almasaydı. sanki aklında topa hakim olmak vardı da taylan'ı pozisyona koydu oğlan verim veremedi gibi bi algıya kapılmanın lüzumu yok.

Öyle değil, antrenmanda önceki durumuna göre durağan gördüm, Dorukhan da eskisine göre iyi olmayınca Kaan'ı oynattım dedi.

Sonra da Taylan ameliyat olunca aradım sordum "tedbir amaçlı." dedi, doktora sordum testlerde bir şey çıkmadı.

Sakatlığı yok ama ameliyat oluyor, açıklamıyorlar da anlamadım ben bu durumu dedi.

Ligin 2. yasırısında bazı maçlarda performansından çok uzakmaçlar oynadı hatta hoca yedek bıraktı Taylan'ı.
Kulüp tarafından açıklama yapılması gerekir. .

GS 1st oyuncular isterim
hem MT
hem GS diyen oyuncu benim için KALLEŞtir

Taylan sakatligini bildigi icin kasmamis idmanda kendini ben oyle anladim.

Senolu gram sevmem ama boyle bir duruma hangi td olursa olsyn kudurur. Asiri sinir bozucu bir olay

Saçma. Bir oyuncu salt antrenman performansına bakılıp kesilemez. Hele hele Okay ve Kaan oynarken bir dakika bile süre alamamasının sebebi antrenman performansı olamaz. Madem hiç süre vermeyecek kadar memnun değildin turnuvaya niye götürdün derler adama. Baştan aşağı çelişki dolu. Kendi hatalarını oyunculardan çıkarmaya çalışıyor basbaya.

Ligin 2. yasırısında bazı maçlarda performansından çok uzakmaçlar oynadı hatta hoca yedek bıraktı Taylan'ı.
Kulüp tarafından açıklama yapılması gerekir. .

O dönem de muamma zaten, Ilgaz Çınar falan sakatlığı var diye duydum dedi ama adam tüm idmanlara çıktı, maç kadrolarına girdi.

Alanya maçından Gümrük maçı sanırım o maça kadarki süreç muamma.

O kadar savunduk seni arkanda durduk sen de mi hain ciktin ha?

Saçma. Bir oyuncu salt antrenman performansına bakılıp kesilemez. Hele hele Okay ve Kaan oynarken bir dakika bile süre alamamasının sebebi antrenman performansı olamaz. Madem hiç süre vermeyecek kadar memnun değildin turnuvaya niye götürdün derler adama. Baştan aşağı çelişki dolu. Kendi hatalarını oyunculardan çıkarmaya çalışıyor basbaya.
İdmanlarda çok eksik gözüktüyse kesilebilir yahu nasıl kesilemez?

Oyuncuların gelişimine önem verir hocalar.

Taylan sakatligini bildigi icin kasmamis idmanda kendini ben oyle anladim.

Senolu gram sevmem ama boyle bir duruma hangi td olursa olsyn kudurur. Asiri sinir bozucu bir olay

Onu ima etmedi aslında, "sakatlığı vardı, o yüzden fiziksel olarak gerideydi muhtemelen ve sakatlığını da gizledi." demeye getirdi.

İdmanlarda çok eksik gözüktüyse kesilebilir yahu nasıl kesilemez?

Oyuncuların gelişimine önem verir hocalar.

Onu ima etmedi aslında, "sakatlığı vardı, o yüzden fiziksel olarak gerideydi muhtemelen ve sakatlığını da gizledi." demeye getirdi.

Yahu diyelim ki kestin adamı, 5 oyuncu değişikliği hakkının olduğu düzende bir dakika bile oyuna almadı. Dombili Ozan dökülürken oynadı, Kaan Okay ile olmayacağı ayan beyan ortadayken Taylan sonradan bile giremedi oyuna. Taylan zaten milli takımın bankosu değil muallakta oyuncuydu, madem antrenmanlara bu kadar önem veriyorsun hiç oynatmamayi kafaya koyduysan turnuvaya da goturmezsin bu kadar basit.

Yahu diyelim ki kestin adamı, 5 oyuncu değişikliği hakkının olduğu düzende bir dakika bile oyuna almadı. Dombili Ozan dökülürken oynadı, Kaan Okay ile olmayacağı ayan beyan ortadayken Taylan sonradan bile giremedi oyuna. Taylan zaten milli takımın bankosu değil muallakta oyuncuydu, madem antrenmanlara bu kadar önem veriyorsun hiç oynatmamayi kafaya koyduysan turnuvaya da goturmezsin bu kadar basit.

Götürdüğüne pişman olmuş zaten ki Mahmut sakattı muhtemelen o olmasa onu alacaktı belli ki. Kamp süresince de Taylan'da pozitif bir ilerleme olmadı demeye getirdi özellikle de fiziksel olarak.

Oradaki mevzu zaten Taylan, Dorukhan yerine niye Kaan'ı tercih ettiğinin açıklamasıydı son maçta.

Sonra da işte Taylan'ın elendikten sonra ameliyat olmasını ve sakatlığını bize bildirmemesini doğru bulmadım dedi.

Ha burada oyuncuyu medyanın önüne attı o kesin ama Taylan'ın yaptığını da doğru bulmuyorum.

O dönem de muamma zaten, Ilgaz Çınar falan sakatlığı var diye duydum dedi ama adam tüm idmanlara çıktı, maç kadrolarına girdi.

Alanya maçından Gümrük maçı sanırım o maça kadarki süreç muamma.

yazılmıştı pubis var diye hatta hoca da dedi çok fazla ya da üst üste oynayınca riskli fln diye.

yazılmıştı pubis var diye hatta hoca da dedi çok fazla ya da üst üste oynayınca riskli fln diye.

Resmi açıklama gelmedi yav.

Taylan için de dinlendiriyoruz arada herkesi dedi FT herhalde ben üst üste oynayınca riskli durumu var mevzusunu hatırlamıyorum daha doğrusu.

Pubis mevzusunu bizden kimse söylemedi o dönem sadece basından bir kaç kişi iddia etti.

Burada saçma olan adam her idmana çıktı, her maçın da kadrosundaydı.

Umarım mutlusundur Taylan efendi. Sakatlığın olduğu halde milli takıma koştun, üstelik seni kafasında hiç oynatma planı olmayan bir t.direktörün milli takımına. Şimdi hem bizi PSV maçında yalnız bırakacaksın hem de milli takım hocan tarafından satıldın. Sezon öncesi antrenman kaçırman da işin ekstrası.

Götürdüğüne pişman olmuş zaten ki Mahmut sakattı muhtemelen o olmasa onu alacaktı belli ki. Kamp süresince de Taylan'da pozitif bir ilerleme olmadı demeye getirdi özellikle de fiziksel olarak.

Oradaki mevzu zaten Taylan, Dorukhan yerine niye Kaan'ı tercih ettiğinin açıklamasıydı son maçta.

Sonra da işte Taylan'ın elendikten sonra ameliyat olmasını ve sakatlığını bize bildirmemesini doğru bulmadım dedi.

Ha burada oyuncuyu medyanın önüne attı o kesin ama Taylan'ın yaptığını da doğru bulmuyorum.
Ben burada Taylan'in hareketini doğru bulmuyorum sadece Şenol'un bu durumdan kendine pay çıkarmasını kötü niyetli bir davranış olarak görüyorum. Şenol Taylan'i oynatsa adama hak verecegim de oynatmadigi adamın sakat olup olmaması neyi değiştiriyor diyorum. Bir dk şans vermediğin adama sakatlık sorgulaması yapamazsın. Taylan'i suclayabilecek olanlar Salih, Berat gibi Taylan yerine seçilebilecek diğer alternatifler ve takıma daha geç katılacak olmasindan ötürü de Galatasaray kulübü. Kamp performansından memnun değilken turnuvaya götürmesi de kendisine yazar. Şenol'un buradan çıkar sağlamaya çalışması bir suçlu savunmasının örneği.

Geri
Üst Alt