#48 Taylan Antalyalı

iyi-kötü, formda-formsuz o ayrı mesele de hiç olmasa büyük sıkıntı yaşardık vallah. ayağına sağlık diyelim her şeye rağmen.

Taylan belli bir standardı olduğu için iyi oynadığı zaman çok göze batmıyor ama en ufak düştüğü zaman herkes sövüyor Taylan 'a ligin ilk 2 maçında şüphesiz çok güzel oynadı maçın kilidini açan defans arkası topları Taylan gönderdi

Sakatlık sonrası fiziksel anlamda hazır değil

O yüzden maç içinde kayboluyor

Bir an evvel güçlenir umarım

Çünkü kendisine çok ihtiyacımız var

Harika bir karaktersin ama senin bölgendeki bir oyuncu topla bu kadar oynamamali. Hızlı hücumları kesiyorsun. Oyun görüşünü gelistirmen gerek. Hızlı pas ve tek top calis... Derdim eğer imkanım olsaydı.

Çevre kontrolü yapmıyo

Her gelen topu kontrol pas yapıyo,alan,açı ve akışkanlığı kaybediyoruz

Bi al ver birader,bi ceza sahasına gir açılan ortaya vur,bi ceza sahası önünde dönecek topa yat,kornerde bi top uzaklaştır,bi baskın oyna,tackle yap,stoper harici diyagonal bi pas at

Taylanın bolgede sıkıntı cıkarsa Pva kesin orada oynar o yüzden oraya daha transfer yapmayız biz

Kotu oyunumuzun en zayif halkasi. Stoperler oyun kurmak zorunda kaliyor tum mac. 6 numara bolgesi cok iyi bir oyuncu ile doldurulmali. Taylan 8 numaraya alternatif yedekte hazir kita bekleyebilir.

Kotu oyunumuzun en zayif halkasi. Stoperler oyun kurmak zorunda kaliyor tum mac. 6 numara bolgesi cok iyi bir oyuncu ile doldurulmali. Taylan 8 numaraya alternatif yedekte hazir kita bekleyebilir.
Bunun Taylan'ın tercihi olduğunu sanmıyorum ben. Geçen sezon stoperlerin arasına girer stoperler sağlı-sollu açılır oyunu öyle kurardı. Şu an ne yapılmaya çalışıldığını algılayamıyoruz.

Galatasaray, Hatayspor kat edilen mesafe.

Toplam : 113.49 km

Taylan Antalyalı : 11.8 km
Nelsson .: 10.30 km
Diagne : 10.02 km
Boey : 10.02 km
Feghouli : 9.8 km

Bunun Taylan'ın tercihi olduğunu sanmıyorum ben. Geçen sezon stoperlerin arasına girer stoperler sağlı-sollu açılır oyunu öyle kurardı. Şu an ne yapılmaya çalışıldığını algılayamıyoruz.
Bu yıl bekler o kadar ileri gidiyor ki stoperler nereye pas atacağını bilemiyor, sahaya yerleşimimiz berbat.

Galatasaray, Hatayspor kat edilen mesafe.

Toplam : 113.49 km

Taylan Antalyalı : 11.8 km
Nelsson .: 10.30 km
Diagne : 10.02 km
Boey : 10.02 km
Feghouli : 9.8 km
Cok ilginc.

Acikcasi gecen yilin ilk bolumlerine kiyasla daha az mucadele ettigini dusunuyordum. 11.8 km cok basarili bir rakam.

Takimi yasli adamlardan kurtardiginda kosu mesafesine nasil etki ettigini gormus olduk.

Gecmis senelerde bu takim SL'de 104 km falan kosuyordu.

Tum takimi koyabilir misin? Kerem ve Berkan sahada kaldiklari surecte ne kadar kosmuslar merak ediyorum.

Nelsson'un 10 km ile takimdaki en cok kosan 2. oyuncu olmasi enteresan.

Koşu mesafesi tek başına her şeyi anlatmaz, lafım Taylan'a değil.

Takımca koşu hızı ortalamamız kaç, o daha önemli.

Koşu mesafesi demek de doğru değil zaten, kat edilen mesafe bu.

Avrupa seviyesine çıkmak istiyorsak 120 olmalı, ortalama da 115+ olmalı.

Cok ilginc.

Acikcasi gecen yilin ilk bolumlerine kiyasla daha az mucadele ettigini dusunuyordum. 11.8 km cok basarili bir rakam.

Takimi yasli adamlardan kurtardiginda kosu mesafesine nasil etki ettigini gormus olduk.

Gecmis senelerde bu takim SL'de 104 km falan kosuyordu.

Tum takimi koyabilir misin? Kerem ve Berkan sahada kaldiklari surecte ne kadar kosmuslar merak ediyorum.

Nelsson'un 10 km ile takimdaki en cok kosan 2. oyuncu olmasi enteresan.
Türkiye'deki ölçüm verileri güvenilir değil.

Yani bu açıklanan rakamlara kesin doğru diyemeyiz.

Cicaldau'ya methiyeler dizilip sana sövülen ortam ne kadar sağlıklı insan sorgulamadan edemiyor. Biraz daha savunmaya yaklaşıp top alsan süper olacak. Tabi sen topu alınca o methiyeler dizilen arkadaşlarında gelip senden alması lazım o da ayrı konu.

-Sınır
-Kanada gelecek yabancı
-Halil’de gelmez ise
Allah sabır versin

Geri
Üst Alt