Göktuğ Demirbağ
10 Numara!
- 24 Haziran 2013
- 19.409
- 5.354
- 1.873
Herkes eleştiriyor da 2 maçtır savunma arkasına attığı paslar sayesinde golü buluyoruz, çok değerli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunun Taylan'ın tercihi olduğunu sanmıyorum ben. Geçen sezon stoperlerin arasına girer stoperler sağlı-sollu açılır oyunu öyle kurardı. Şu an ne yapılmaya çalışıldığını algılayamıyoruz.Kotu oyunumuzun en zayif halkasi. Stoperler oyun kurmak zorunda kaliyor tum mac. 6 numara bolgesi cok iyi bir oyuncu ile doldurulmali. Taylan 8 numaraya alternatif yedekte hazir kita bekleyebilir.
Bu yıl bekler o kadar ileri gidiyor ki stoperler nereye pas atacağını bilemiyor, sahaya yerleşimimiz berbat.Bunun Taylan'ın tercihi olduğunu sanmıyorum ben. Geçen sezon stoperlerin arasına girer stoperler sağlı-sollu açılır oyunu öyle kurardı. Şu an ne yapılmaya çalışıldığını algılayamıyoruz.
Berkani orada oynatacagiz sanirim ara araTop çıkarma konusunda stoperlere yardım etmesi lazım, fizik olarak da hazır değil. En önemlisi şu adama ya yedek ya da rekabet edeceği oyuncu lazım, 40 maç yüklenemeyiz yine.
Cok ilginc.Galatasaray, Hatayspor kat edilen mesafe.
Toplam : 113.49 km
Taylan Antalyalı : 11.8 km
Nelsson .: 10.30 km
Diagne : 10.02 km
Boey : 10.02 km
Feghouli : 9.8 km
Türkiye'deki ölçüm verileri güvenilir değil.Cok ilginc.
Acikcasi gecen yilin ilk bolumlerine kiyasla daha az mucadele ettigini dusunuyordum. 11.8 km cok basarili bir rakam.
Takimi yasli adamlardan kurtardiginda kosu mesafesine nasil etki ettigini gormus olduk.
Gecmis senelerde bu takim SL'de 104 km falan kosuyordu.
Tum takimi koyabilir misin? Kerem ve Berkan sahada kaldiklari surecte ne kadar kosmuslar merak ediyorum.
Nelsson'un 10 km ile takimdaki en cok kosan 2. oyuncu olmasi enteresan.