#48 Taylan Antalyalı

özeti izledim çıldırdım. kerem bile tackle yapmış top kapmış bu anca seyretsin.
ortalama bir topçu bu herifi peşinde 100km koşturur. bir kere de topu ayağına vermez.

Koşamiyorki aga adam koşamiyor.. hep bir adim gec ve hizli degil...
Kondisyonu yüksek ve sakatlanmiyor bunu es geçmemek lazım. Hızlı biri değil, çevre kontrolü yok, adam geçemiyor, hanlelerinde geç kalıyor, ki sürekli sarı yiyor bu sebepten. Kırmızıya dönmesin diye de zorunlu değiştiriliyor. Taylan 11 oyuncusu değil kısacası. Çok ihtiyaç olduğunda oynaması gereken bir isim. Yere göğe sığdıramadığı zamanda da söylüyordum bunu. Kırk maçta bir havadan ara pas atacak diye sezonun tamamında oynayacak yeteneğide yok zekasi da.

GSCimbom Mobile App

başka adam olmadığı için oynatıyor.
taylan'ı dışarıya alıp 4-2-3-1 oynarsak iyice elek oluruz dürüst olmak gerekirse
taylan yerine acilen adam bulmamız lazım ama mevcut şartlarda taylan oynamaya devam edecek berbat olsa da
Formsuz değil yeteneksiz Taylan. Berkan ı liberoya gömüp emre cicildau yapması lazım önümüzdeki haftalarda artık. Alternatifi olmadığı için oynuyor doğru dediğin. Berkan ve Taylan ı aynı anda sahaya sürmek kendi ayağına sıkmak demek ve bu hatayı sürekli yapıyoruz.

GSCimbom Mobile App

Saçı uzun Avrupalı topçuya benziyor diye oynuyor başka açıklaması yok. Bunları gördükçe adem büyük gibi Anadolu topçularına üzülüyorum.

Taylan yerine atalay, bartuğ hatta cagneyi ortasahaya koy o oynasın ama bu herif artık oynamasın vallahi izlemeye dayanamıyorum yeter yav. Sövdüğümüz donk kalsaydı keşke demeden geçemiyorum her maç

geçen sene özellikle ligin ilk yarısı set oyunu oynuyorduk bu sebeple taylan pas yeteneği ve mücadelesiyle fark yaratıyordu. Bu sebeple daha tempolu geçiş oyununa döndük. Burada sırıtıyor

babel-belhanda-arda-feghouli, arkada marcao-saracchi varken taylan da buna katkı veriyordu. Bu sene bu oyun sürerse asla oynamamalı

taylan dinamik veya agresif oyuncu değil

Bu yıl çok kötü Taylan. Normalde rahatlıkla yapacaklarını da yapamıyor. Ameliyat falan diyorlardı eğer o etkiliyorsa ve sıkıntısı geçmediyse niye zorlanıyor ki oynaması için.

şu an bıraksak süper ligde kimse alıp direkt forma vermez.

biz ise yedeğini assunçao yaptık. müthiş bir rotasyon.

Berbat bir durumda. Oynamayi birak kadroya girmeyi dahi hak etmiyor.

biz geçen sezon son ana kadar şampiyonluğu kovaladıysak bunda taylanın payı büyük

az biraz toparlasa takımda bir tık düzelir en azından hücumda baskı kurabiliriz orta saha yol geçen hanı olmaz

bu formsuzluğun bir sebebi olmalı çünkü rezalet ötesi oynuyor diyeceğim tabi buna oynamak denirse

biz geçen sezon son ana kadar şampiyonluğu kovaladıysak bunda taylanın payı büyük

az biraz toparlasa takımda bir tık düzelir en azından hücumda baskı kurabiliriz orta saha yol geçen hanı olmaz

bu formsuzluğun bir sebebi olmalı çünkü rezalet ötesi oynuyor diyeceğim tabi buna oynamak denirse
sakatlığı vardı bunun ameliyatı erteledi kendine etti

bizim için en kritik bölgeyi taşıyabilecek bi oyuncu değil. 6 numara bölgesindeki oyuncumuz takımın en kaliteli topçularından biri olmak zorunda, geçmişteki fatih terim takımlarında başarılar hep böyle geldi.

Geri
Üst Alt