Koşamiyorki aga adam koşamiyor.. hep bir adim gec ve hizli degil...Sırf koşuyor diye oynamiyorsa bende bise bilmiyorum. Atlet alalım o zaman orta sahaya. En az Taylan kadar top ve çevre kontrolü vardır zaten.
GSCimbom Mobile App
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Koşamiyorki aga adam koşamiyor.. hep bir adim gec ve hizli degil...Sırf koşuyor diye oynamiyorsa bende bise bilmiyorum. Atlet alalım o zaman orta sahaya. En az Taylan kadar top ve çevre kontrolü vardır zaten.
GSCimbom Mobile App
Kondisyonu yüksek ve sakatlanmiyor bunu es geçmemek lazım. Hızlı biri değil, çevre kontrolü yok, adam geçemiyor, hanlelerinde geç kalıyor, ki sürekli sarı yiyor bu sebepten. Kırmızıya dönmesin diye de zorunlu değiştiriliyor. Taylan 11 oyuncusu değil kısacası. Çok ihtiyaç olduğunda oynaması gereken bir isim. Yere göğe sığdıramadığı zamanda da söylüyordum bunu. Kırk maçta bir havadan ara pas atacak diye sezonun tamamında oynayacak yeteneğide yok zekasi da.Koşamiyorki aga adam koşamiyor.. hep bir adim gec ve hizli degil...
Formsuz değil yeteneksiz Taylan. Berkan ı liberoya gömüp emre cicildau yapması lazım önümüzdeki haftalarda artık. Alternatifi olmadığı için oynuyor doğru dediğin. Berkan ve Taylan ı aynı anda sahaya sürmek kendi ayağına sıkmak demek ve bu hatayı sürekli yapıyoruz.başka adam olmadığı için oynatıyor.
taylan'ı dışarıya alıp 4-2-3-1 oynarsak iyice elek oluruz dürüst olmak gerekirse
taylan yerine acilen adam bulmamız lazım ama mevcut şartlarda taylan oynamaya devam edecek berbat olsa da
sakatlığı vardı bunun ameliyatı erteledi kendine ettibiz geçen sezon son ana kadar şampiyonluğu kovaladıysak bunda taylanın payı büyük
az biraz toparlasa takımda bir tık düzelir en azından hücumda baskı kurabiliriz orta saha yol geçen hanı olmaz
bu formsuzluğun bir sebebi olmalı çünkü rezalet ötesi oynuyor diyeceğim tabi buna oynamak denirse
Aytaç var aslında.şu an bıraksak süper ligde kimse alıp direkt forma vermez.
biz ise yedeğini assunçao yaptık. müthiş bir rotasyon.