#48 Taylan Antalyalı

Bugün ihale Taylan'da diye Berkan'ı unutmadım.

Koşuyor eyvallah ama orta sahanın en önemli kısmında pas atmayı bilmeyen, baskı yapayım derken alan açan birde o var dediğin profilde.

Bu ikisi oynarken ne nelssona ne de marcao 'ya ceza kesemiyorum çünkü stoperler bunların arkasını toplamak için gerektiğinde orta sahaya kadar açılıyorlar her maçta 2 - 3 kere. Şahsi hata olur , olmayacak yerde de olur ama Taylan / Berkan inanılmaz.

Hadi Berkan 22-23 yaş...bu adam 27 ya .. bugüne kadar en sevmediğim topçu Mustafa Sarptı Barış Özbek ile beraber ... daha düşemez diyordum o çıta. Dibin dibi varmış
Bu adamın Gs seviyesinde olmadığını bilip oynatan ve yerine transfer yaptırmayan herkesin içi rahattır umarım. Bu yaşadığımız skandal durumun müsebbibleri gece başlarını yastığa koyarken içleri rahattır umarım. Maç heyecanı ile canından olan taraftarlarımız bu adamlar yüzünden heyecan yapıyor işte.

takılmamak elde değilki yav, yakın zamanda aynı bölegede vazgeçilmez Melo ya da Fernando ...

Bu adamlara bu top atılsa , kıçlarını çevirir dönerler 2 TS li oyuncu bakakalır - kabak gibi oyun kurarlar ordan. Bizim seviyemiz bu olmalı - kaldıki bunun daha bir son 16 tur maçları olacak.
Orasi ayri ama inan ki onlarin zamaninda bile böyle aptal kaleden baslatma oyunun yoktu.

Bu adamın Gs seviyesinde olmadığını bilip oynatan ve yerine transfer yaptırmayan herkesin içi rahattır umarım. Bu yaşadığımız skandal durumun müsebbibleri gece başlarını yastığa koyarken içleri rahattır umarım. Maç heyecanı ile canından olan taraftarlarımız bu adamlar yüzünden heyecan yapıyor işte.
Harika bir yorum parmaklarına ellerine sağlık👏

Yazıklar olsun bir geliştiremedin şu çevre kontrolünü. Sıfırsın koca bir sıfır.

Aynı hatayı elli kere yaptın yeter ya

Yahu hepiniz taylana takmissiniz. Kaleci dahada hatali. Oraya topmu atilir. Bu sezon kacinci o güven nerden geliyor? öyle Oyun acilisimi olur? Tehlikeli noktaya topu atmak alda gol at demek. Bu sezon kacinci oldu? Muslerada bunu yapti kac defa.
Markajda olsa baskı yese kaptırsa eyvallah(ki bu durumda bile çevre kontrolüyle markajdan kurtulabilir) ama bu düpedüz çevre kontrolü yapmadan rakibe pas veriyor. Bunun masum bi yanı yok

derhal kadro dışı bırakılsın ya da bir anadolu kulübüne postalansın. takım bir silkelensin, nerede top oynadıklarını hatırlasınlar. bunun gibi vasatlar takımda kazanma inancını, alışkanlığını bitirdi.

Senin oyuncularin bunu yapiyor oraya top atmican.
Atmayacan değil işte onu bi stoperde yapabilirdi madem kaleciye dönseydi geri ? Oraya atma buraya atmayla futbol mu oynanır madem öyle beyefendi kendini daha boşa çıkaracak pozisyon alsaydı neden yapmadı ? Niye çevre kontrolü yapmadan rastgele pas attı ? Bu golden 3 kez yedirdi niye ders çıkarmıyor bunlardan ?

Kalecinin ne hatası var yaw boştaki merkez os oyuncusuna da pas verilmeyecekse bırakalım futbol oynamayı. Su pozisyonda taylana baskı altında diyen gitsin snooker izlesin.

ben yazakacaktim ama Murat renktas en dogru cevabi yazmis zaten. Ona atma buna atma, kime atalim o zaman ? Amator kulubuyuz sanki.

Senin oyuncularin bunu yapiyor oraya top atmican.

Al bak. Zayıf ayağıyla(sol ayak) pas atacak kadarda ciddiyetsiz. Halbuki pas atacağı bölgeye topu hafif yön vererek dürtse rakibe aslında pozisyon başlangıcında çalım atmış olacaktı. Adam bodoslama geliyor bunun üstüne göz göre göre

Yahu hepiniz taylana takmissiniz. Kaleci dahada hatali. Oraya topmu atilir. Bu sezon kacinci o güven nerden geliyor? öyle Oyun acilisimi olur? Tehlikeli noktaya topu atmak alda gol at demek. Bu sezon kacinci oldu? Muslerada bunu yapti kac defa.
Renkdas oraya topmu atilir dedigin bolgede Taylan’in 10 metre mesafede etrafinda tek rakip oyuncu yok. Kaleciye degaj yapma denmisse yapmaz. Sistem geregi verilebilecek en bos adamlardan birine topu atmis.

ben yazakacaktim ama Murat renktas en dogru cevabi yazmis zaten. Ona atma buna atma, kime atalim o zaman ? Amator kulubuyuz sanki.
Zaten malca gol yemişin, takım baskı yiyor devamlı. Kalecinin hatası dakika 90'da geriden oyun kurma düşüncesi. Taylan veya Nelson değil mevzu.

Gs kariyeri noktalanmali.

Bizde bu fb de irfan lesler

Atmayacan değil işte onu bi stoperde yapabilirdi madem kaleciye dönseydi geri ? Oraya atma buraya atmayla futbol mu oynanır madem öyle beyefendi kendini daha boşa çıkaracak pozisyon alsaydı neden yapmadı ? Niye çevre kontrolü yapmadan rastgele pas attı ? Bu golden 3 kez yedirdi niye ders çıkarmıyor bunlardan ?
İşin komik yanı çevre kontrolü yaptı, tek adam 2 büyük maçımıza direk etki etti.

İşin ilginç olan diğer noktası fb ve trabzon maçlarında ilk yarıları güzel oynadık. Tek bir adam 2 senedir mahvetti Galatasaray'ı.

Çevre kontrolü yapıyor. Pası direk rakibe atmış. Daha büyük rezillik.

İşin komik yanı çevre kontrolü yaptı, Tek adam 2 büyük maçımıza direk etki etti.

İşin ilginç olan diğer noktası fb ve trabzon maçlarında ilk yarıları güzel oynadık. Tek bir adam 2 senedir mahvetti Galatasaray'ı.
Sene başındada Kasımpaşa maçında iyiydik 2-1 öndeydik bu girdi 10 dakika içinde aynı bugünkü golden yedirdi sonraki haftalar hep beraberlik-yenilgi aldık

Geri
Üst Alt