#48 Taylan Antalyalı

Zaten malca gol yemişin, takım baskı yiyor devamlı. Kalecinin hatası dakika 90'da geriden oyun kurma düşüncesi. Taylan veya Nelson değil mevzu.
Katılmam mumkun degil. Orada boşta olan (Taylan) topu istiyorsa kaleci elbet verecek.

Al bak. Zayıf ayağıyla(sol ayak) pas atacak kadarda ciddiyetsiz. Halbuki pas atacağı bölgeye topu hafif yön vererek dürtse rakibe aslında pozisyon başlangıcında çalım atmış olacaktı. Adam bodoslama geliyor bunun üstüne göz göre göre

Taylanin bunu yapabilecegin biliyormus biliyorsun. Ozaman oraya atmican.

Sene başındada Kasımpaşa maçında iyiydik 2-1 öndeydik bu girdi 10 dakika içinde aynı bugünkü golden yedirdi sonraki haftalar hep beraberlik-yenilgi aldık
Ben uzun bir zamandır yazılarımda belirttim, Taylan Antalyalı denen oyuncu malesef bize çok büyük kayıplar verdirdi. Her defasında buraya yazıyorum illa acı tecrübeler yaşamak zorunda kalıyoruz. Bunu taraftar görüyor ama Galatasaray'ı yönetenler teknik ekip gözlerini kapamış Galatasaray'ın ibretlik halini izliyoruz.

Alper potuk - Fener ilişkisiyle zamanında çok dalga geçildi. Şu an fenerbahçe camiasının başına gelen bir çok şey başımıza gelmekte. Büyük buhran içindeyiz sonumuzu göremiyorum açıkcası.

Atmayacan değil işte onu bi stoperde yapabilirdi madem kaleciye dönseydi geri ? Oraya atma buraya atmayla futbol mu oynanır madem öyle beyefendi kendini daha boşa çıkaracak pozisyon alsaydı neden yapmadı ? Niye çevre kontrolü yapmadan rastgele pas attı ? Bu golden 3 kez yedirdi niye ders çıkarmıyor bunlardan ?
Taylan bunu kac defa yapti? Daha ne atiyon oraya? Zaten tehlikeli bölge.

ayagı yere saglam basan topcu o hatayı yapmaz pozisyonda panik yapacak bi durumda yok baskıda yemiyor zaten adama kendı atıyor

Ben uzun bir zamandır yazılarımda belirttim, Taylan Antalyalı denen oyuncu malesef bize çok büyük kayıplar verdirdi. Her defasında buraya yazıyorum illa acı tecrübeler yaşamak zorunda kalıyoruz. Bunu taraftar görüyor ama Galatasaray'ı yönetenler teknik ekip gözlerini kapamış Galatasaray'ın ibretlik halini izliyoruz.

Alper potuk - Fener ilişkisiyle zamanında çok dalga geçildi. Şu an fenerbahçe camiasının başına gelen bir çok şey başımıza gelmekte. Büyük buhran içindeyiz sonumuzu göremiyorum açıkcası.
Tam olarak Fener olma yolundayız zaten. Bu kadar benzeriz yani. Gereksiz futbolcu fetişleri başladı,vasata alıştırıldık nerde vasat oyuncu varsa şarkılar şiirler yazıyoruz

Bu taylan denen top tepici sagina soluna bakarak atiyor o pasi... aga sen saga sola bakarak o pasi nasil attin? Bilerekmi yaptin? Bilerek yaptigini sanmasamda yinede kafamda bi soru isareti biraktin

Taylan bunu kac defa yapti? Daha ne atiyon oraya? Zaten tehlikeli bölge.
Ya arkadaş sen bu maçı o an 1-1 iken kazanmak mı istiyorsun beraberlik mi istiyorsun ? Kazanmak istiyorsan böyle çıkacaksın topla beraberlik istiyorsan rastgele çıkacaksın zamana oynayacaksın. Şimdi diyeceksin ki berabere bile kalamadık evet çünkü seviyemizin çok altındaki oyunculardan büyük beklentiler var malesef. Ama kalecide suç yok

Renkdas oraya topmu atilir dedigin bolgede Taylan’in 10 metre mesafede etrafinda tek rakip oyuncu yok. Kaleciye degaj yapma denmisse yapmaz. Sistem geregi verilebilecek en bos adamlardan birine topu atmis.
Sen oyun kurmayi zaten beceremiyorsun. Oyuncularin kapasitesi yetersiz. Kacdefa ayni sekilde Gol yemissin. Illa zorluyacagiz diyosunuz yani. Orda yapilmasi gereken topu ileri degaj yapmak. Zaten ayni macta 5 dk. Önce nelsson ile yasadin aynisi. Onun pesinden Öyle bi kisa top ile cikmak agir mallik. Ha kisa oynuyacan kenarlardan git, ne bok var hep göbek havuzdan baslatiyorsunuz topu? Orda topu kaptirmak Gol demek.

Ya arkadaş sen bu maçı o an 1-1 iken kazanmak mı istiyorsun beraberlik mi istiyorsun ? Kazanmak istiyorsan böyle çıkacaksın topla beraberlik istiyorsan rastgele çıkacaksın zamana oynayacaksın. Şimdi diyeceksin ki berabere bile kalamadık evet çünkü seviyemizin çok altındaki oyunculardan büyük beklentiler var malesef. Ama kalecide suç yok
Var, oyunun her seferinde ortadan baslatmak ne? En tehlikeli bölge orasi. Orda topu kaptirmak Gol demek. Madem kisa oynayacan kenardan baslat.

Var, oyunun her seferinde ortadan baslatmak ne? En tehlikeli bölge orasi. Orda topu kaptirmak Gol demek. Madem kisa oynayacan kenardan baslat.
Kenarda oyuncular markajda nereye başlatıyor. Geriden oyun başlatıyorsan merkezden başlatıp rakibin orta sahasını düşüreceksin yoksa bi espirisi yok zaten

valla kaleci tam olarak dogru adama atmıs topu taylan pası cıkarabilse güzel atak yapabilirmişiz

Hem kendini yaktı hem de bizi.

Kenarda oyuncular markajda nereye başlatıyor. Geriden oyun başlatıyorsan merkezden başlatıp rakibin orta sahasını düşüreceksin yoksa bi espirisi yok zaten
Iyi bak bakalim sol bek bostu, oraya atabilirdi. Arkadas birsey bilmiyorsan en azindan kick and rush oyna. Yani top ileri degaj ile sonra bas oraya. En azindan topu kendi tehlikeli bölgenden uzak tut.

Geri
Üst Alt