🎗 #5 Ahmet Çalık

Rezalet performansı ve duruşu ile Yine yanıltmadı

SARI-KIRMIZI!
afedersiniz yabanci diye yerden yere vurulan chedjou bunu ve hakani cebinden cikarir. ha hepsi cöp ama hep yabanci ilk sirada ne hikmetse

günter koray diye biri aldigimiz günden beri 10 mac oynamamistir adam akilli, adi bile gecmiyor yolcu listesinde.

2.5 günter 2.5 ahmet etti 5, serdar 4 etti 9 düz hesap 10 milyon güme gitmis

yerli stopere para veren MALDIR dedik durduk

tam tersi

almancıların hiçbir zaman faydası olmadı bu ülkeye [her anlamda]
yeter artık bu Almancı düşmanlığı. Türkiye'de olan olaylar ortalıkta dolaşan insanların acılarından korkularından bile faydalanan dolandırıcı, cani, tecavüzcü, kadına hayvanlara şiddet uygulayan bir sürü pislik varken Almancıların hiç bir zaman faydası olmadı bu ülkeye demek artık cidden ayıp olmaya başlıyor

Bunu özellikle sen yapıyorsun ve artık ben bunu yurt dışında yaşayan bir vatandaş olarak hakaret olarak kabul ediyorum.

Yönetime sesleniyorum bu artık komik olmaktan çıktı adam bunu devamlı yapıyor artık bir müdahele de bulunun

Şurda vakit geçiriyoruz biraz saygılı olun yeter artık

Sana şahsen benim kendi faydamı anlatayım. Evimiz var kira alıyoruz devlete vergi ödüyoruz, araba aldık alırken de vergi verdik, kullanırken de veriyoruz, elektrik su doğalgaz telefon kullanıyoruz vergi ödüyoruz kullanmıyorken bile vergi ödüyoruz, yeter mi biraz daha fayda sayayım mı?

Daha bir çok faydam var benim ülkeme ve benim de ödediğim bu vergilerden devlet vatandaşlara hizmet sunuyor bu vatandaşlardan biride sen olduğuna göre senin hakkına düşen kısmı helal etmiyorum

Dur bir tane daha söyleyeyim sana. Türkiye'ye gelince sokakta otobüs de dolmuşta devlet dairesinde bankada her nerde aklına gelirse bir sürü çevresindekilere saygısızlık yapan hayvan varken ben herzaman etrafımda ki insanlara saygılı ve mütevazi davranmaya özen gösteriyorum

yeter mi bu kadar yoksa biraz daha sayayım mı?

Son düzenleme:
Almancılara sadece güleriz

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne yapti bugunde cop ilan ettiniz yine yav birakin bu onyargilari

yeter artık bu Almancı düşmanlığı. Türkiye'de olan olaylar ortalıkta dolaşan insanların acılarından korkularından bile faydalanan dolandırıcı, cani, tecavüzcü, kadına hayvanlara şiddet uygulayan bir sürü pislik varken Almancıların hiç bir zaman faydası olmadı bu ülkeye demek artık cidden ayıp olmaya başlıyor

Bunu özellikle sen yapıyorsun ve artık ben bunu yurt dışında yaşayan bir vatandaş olarak hakaret olarak kabul ediyorum.

Yönetime sesleniyorum bu artık komik olmaktan çıktı adam bunu devamlı yapıyor artık bir müdahele de bulunun

Şurda vakit geçiriyoruz biraz saygılı olun yeter artık

Sana şahsen benim kendi faydamı anlatayım. Evimiz var kira alıyoruz devlete vergi ödüyoruz, araba aldık alırken de vergi verdik, kullanırken de veriyoruz, elektrik su doğalgaz telefon kullanıyoruz vergi ödüyoruz kullanmıyorken bile vergi ödüyoruz, yeter mi biraz daha fayda sayayım mı?

Dur bir tane daha söyleyeyim sana. Türkiye'ye gelince sokakta otobüs de dolmuşta devlet dairesinde bankada her nerde aklına gelirse bir sürü çevresindekilere saygısızlık yapan hayvan varken ben herzaman etrafımda ki insanlara saygılı ve mütevazi davranmaya özen gösteriyorum

yeter mi bu kadar yoksa biraz daha sayayım mı?

sadece ben mi

Forumdaki Almancı Sorunu

al oku bakalım

Takımdaki en iyi stoper. Acı ama gerçek.

1 beklentim yok kendisinden ama bugun ben begendim kritik hamleleri var, destek olmak lazim ,Dursunun malligi yuzunden cocuga nefret beslenirse katki verecegi varsada bi yol olmaz.

O bir gelenek bizde.

Yalnız ben ilk yarı tutmadım pek. Bir yerde topun şiddetini ayarlayamayıp rakibe hediye etti topu, bir de orta sahada kontrolünü kaybedip az daha rakibe kaptırıyordu ki faül yaptı ve sarı kart gördü.

Hava toplarında biraz risk alsa da iyi gibi, ama dengesiz çıkışları sıkıntı da yaratabilir. Yediğimiz gollerde bir hatası yoktu.

Hakan Balta 2 senedir refakatçi gibi oynar tek laf yemez mesela.

Begendim

Ayagi iyi degil oyun kuramiyor ama onun isi degil

Bu adamın yanına mutlaka topa hamleleri düzgün, ayağa oynamayı bilen bir şef lazım. Adam hava toplarında iyi ama oldukça dengesiz bir oyuncu ve oyun kurma sıfır. Yaşı genç sayılır. Ujfa ayarında biri lazım ki hem defansı toplasın hem buna bir şeyler öğretsin. Kimse ne bok yiyeceğini bilmiyor defansta. Adam edilebilir. Ama hala keşke almasaydık diyorum. Scot ekibi 2.5M'a bu adamın 2 katını oynayacak bi tane zenci bulamamış mı. Rezalet. 2.5M bile değmez...

2. golde bir stoper olarak kendisi neden taç çizgisinin ordaydı açıklayabilir mi??

Geri
Üst Alt