Rıfkı Karakülah
Ulubatlı Souness
- 8 Aralık 2008
- 35.917
- 10.596
- 673
yerli oyuncuları mümkün olduğunca gurbetçilerden almalı.
tam tersi
almancıların hiçbir zaman faydası olmadı bu ülkeye [her anlamda]
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yerli oyuncuları mümkün olduğunca gurbetçilerden almalı.
afedersiniz yabanci diye yerden yere vurulan chedjou bunu ve hakani cebinden cikarir. ha hepsi cöp ama hep yabanci ilk sirada ne hikmetseRezalet performansı ve duruşu ile Yine yanıltmadı
SARI-KIRMIZI!
yeter artık bu Almancı düşmanlığı. Türkiye'de olan olaylar ortalıkta dolaşan insanların acılarından korkularından bile faydalanan dolandırıcı, cani, tecavüzcü, kadına hayvanlara şiddet uygulayan bir sürü pislik varken Almancıların hiç bir zaman faydası olmadı bu ülkeye demek artık cidden ayıp olmaya başlıyortam tersi
almancıların hiçbir zaman faydası olmadı bu ülkeye [her anlamda]
Adam topunu oynadı dişe dokunur tek bir hata bile yapmadıNe yapti bugunde cop ilan ettiniz yine yav birakin bu onyargilari
1 beklentim yok kendisinden ama bugun ben begendim kritik hamleleri var, destek olmak lazim ,Dursunun malligi yuzunden cocuga nefret beslenirse katki verecegi varsada bi yol olmaz.Adam topunu oynadı dişe dokunur tek bir hata bile yapmadı
yeter artık bu Almancı düşmanlığı. Türkiye'de olan olaylar ortalıkta dolaşan insanların acılarından korkularından bile faydalanan dolandırıcı, cani, tecavüzcü, kadına hayvanlara şiddet uygulayan bir sürü pislik varken Almancıların hiç bir zaman faydası olmadı bu ülkeye demek artık cidden ayıp olmaya başlıyor
Bunu özellikle sen yapıyorsun ve artık ben bunu yurt dışında yaşayan bir vatandaş olarak hakaret olarak kabul ediyorum.
Yönetime sesleniyorum bu artık komik olmaktan çıktı adam bunu devamlı yapıyor artık bir müdahele de bulunun
Şurda vakit geçiriyoruz biraz saygılı olun yeter artık
Sana şahsen benim kendi faydamı anlatayım. Evimiz var kira alıyoruz devlete vergi ödüyoruz, araba aldık alırken de vergi verdik, kullanırken de veriyoruz, elektrik su doğalgaz telefon kullanıyoruz vergi ödüyoruz kullanmıyorken bile vergi ödüyoruz, yeter mi biraz daha fayda sayayım mı?
Dur bir tane daha söyleyeyim sana. Türkiye'ye gelince sokakta otobüs de dolmuşta devlet dairesinde bankada her nerde aklına gelirse bir sürü çevresindekilere saygısızlık yapan hayvan varken ben herzaman etrafımda ki insanlara saygılı ve mütevazi davranmaya özen gösteriyorum
yeter mi bu kadar yoksa biraz daha sayayım mı?
Sadece sen değil ama özellikle sen ve artık cidden bu ayıp olmaya başladı
İsabetli bir yorum hatta takımda ki şu anda en iyi defans oyuncusuTakımdaki en iyi stoper. Acı ama gerçek.
1 beklentim yok kendisinden ama bugun ben begendim kritik hamleleri var, destek olmak lazim ,Dursunun malligi yuzunden cocuga nefret beslenirse katki verecegi varsada bi yol olmaz.