#5 Bilal Kısa

O bölgede şuan en iyi oyuncuysa demekki gereksiz değil.
Daha iyisi elzemse yani alinmasi gerekiyorsa 32 yasinda adam getirmek gereksizdir. Bizi bilale muhtac etmeleri gerekli oldugu anlamina gelmez. Tipki sabri gibi.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
33 yaşındaki adama senelik 20 milyon tl vermeye ugraşıyorsak demek yaşta alakalı bir durum yok.Kaldıkı bonservisi yok,aldığı ücret uygun iyide oyuncuysa sırf sadece yaş içinde bukadar insafsız olmayalım

Keşke selçuk yerine oynasa zaten,isterse ömür boyu topsuzda 0 olsun yine selçukdan verimli olur.
Ayrıca top kestiği falan yok futbolun gerçeklerini önümüze sunup bak bunu yaptı demeyin sahada koşsan o kadar top üstüne çarpar zaten.
Pas arası farklı bi olay Melo yapar onu sadece bizim takımda , bazende chedjou . Başka o kapasitede o özellikte biri yok.
Canını dişine taktığına katılıyorum,bilalede yüklenmiyorum belli bi yaşta gelmiş verebileceğini zaten verir.Ama iyi takımda yedek olur bizim takımda selçuk yerine oynar,hiçbitürlü selçuk-bilal olmaz.
Aynen öyle bencede Selçuk-Bilal olmaz..Kalırsa Melo-Bilal yoksa başka seçenek artık..

Faydalı olacağını daha önceden söylemiştim. Podolski'ye attığı uzun paslar mest etti.

yukarıdaki videodan da anlaşılacağı gibi
direk selçuk'un yerine koy
oynar

oyunun yönünü muazzam değiştiriyor, tam aradığımız adam..

Gayet soğukkanlı, ayağına hakim, teknik.. 10 tane Xelçuk eder. İlk 11 oynamalı. Xelçuk defolsun gitsin.

İlk 11in değişilmez oyuncusu olur. 5 yıl oynasa bize yeter. Pirlo.

Selçuk'u keseceği belli.Bu yüzden Melo'yu gönderip Selçuk-Bilal yapıcaklar ve ayvayı yiyeceğiz.

Selcuk kesilemez. Selcuk - Bilal olacak orta sahamiz o belli oldu. Orta sahamiz zayif halkamiz olacak.

Sent from my SGH-I337M using Tapatalk

Ulan böyle beyni olan adam alın ister 35 yaşında olsun ister anadolunun bağrından gelsin başımızın üstünde yeri vardır.Ankaraspor'da oynarken bir çok maçını canlı izlemişliğim var tabi o zaman yaşça da küçüktüm ama galiba tipinden dolayı bu adama hiç birimiz o dönemde ısınamamıştık at gibi top oynamasına rağmen tomarla gol atıp asist yapmasına rağmen.Bilal Türkiye'de değeri geç anlaşılan beyniyle oynayan tam bir maestrodur bakın çok açık ve net söylüyorum.Selçuk'ta beyniyle oynuyordu ilk geldiği sene ama fizik gücüyle tekniğinin kısıtlı olmasını bir şekilde bastırıyordu.Fizik gücü düşünce Selçuk tekniğinin de kısıtlı olması sebebiyle 2 senedir bizi kahrediyor.Orta sahada yaratıcılık eksikliğini bence Bilal giderecek bu sene ama sağlam bir ön libero transferi de şart.

Xavi-Pirlo ikilisi bu sezon bizde vücut bulacak. Önlerinde Sneijder ile birlikte Dünya çapında teknik bir ikili olacak Selçuk ve Bilal

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ben bilo'yu şu anki orta sahalarımızın (melo hariç) hiçbirine değişmem. ne kız selçuk'a ne kazma jem'e ne bastonlu hamit'e.

ben bilo'yu şu anki orta sahalarımızın (melo hariç) hiçbirine değişmem. ne kız selçuk'a ne kazma jem'e ne bastonlu hamit'e.

Bu transferi en çok isteyenlerden biri bendim.Çok sevindim bilalin alınmasına.

Adamın beyninin 2 lobu da çalışıyor.Sağa bi ters top,sola bi ters top.6 kişi mefta..

Adamsın birlooo

Bu adamın taraftar tarafından sevilmeye başlaması yeni sezon için yeşerttiğim umutlarımı daha da büyütüyor... Olacak inşallah. İlk başta eleştirildiği yıllık ücretini çıkaracak işler yapacaktır.

Müthiş oynadı bütün maç yaptığı 10 tane denediği uzun toplardan biri tuttu o kadar, top kesmek adam eksiltmek filan gerek yok zaten çok yakışacak hocasına belli.

Geri
Üst Alt