#5 Bilal Kısa

Bilal hakkında söylenecek tek şey; Çok iyi alternatif ama asla 11 oyuncusu olamaz. Oyun sıkıştığında bu ligde önemli işler yapar ama 11 oyuncusu bizde olmaz.

:asd: :asd: :asd: :asd:
CRia_01VAAAgURu.jpg

:asd22:

İyi topçu ama orta sahanın ortasında oynayacak savunma bilgisi yok

net olarak yarım devrelik oyuncu daha önceki yıllar fazla takip etmedim kondisyonunu yükseltip tüm maça yayabilir mi bilmiyorum astana maçını veren adam hamza hoca maalesef nefes almakta bile zorlanan bilali çıkarmadı son maçta da 65 ten sonra ayakta duramıyordu resmen
ancak çok etkili net oynayan oyunu dinlendiren bir adam çokta yetenekli kuvetli olduğu süre içerisinde başarılı

Gol attı diye demiyorum bi halt olamz bundan. Kız gibi oynuyor. Gol atmasa dün sahada yaptığı birşey yok. Teknikmiş. Yahu kız gibi topa bombe vermekten başka bir halt bildiği yok. Top kapmaz asist yapmaz vs. Jose bundan çok daha iyiydi ama evlat kontenjanıdnan kaldı ve şansına da Chedjou'nun Messiliği tuttu gol attırdı buna. Selçuk en azından top kapar, mücadele eder. Duran top kullandı 10 tane bir tanesi bile ön direğin arkasına gitmedi.

Bak ne yazdığımı gördünmü bu kadro derinliğide sahada önce olacak adam bu kadroda yani

Biz söversek yine kral olur.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Forumdaki yalamalarıyla birlikte Akhisar'a yani hakettiği yere dönmesi dileğiyle.

Haydi Aslanım benim tak herkese kapakları selçuktanda iyi diyoruz o zaman savunmus oluyoruz adamları ulan bu forum harbi beyinsizlerle dolu biz sanki bagzı adamların hastasıyız ulan su kadroyla devam ediceksin görünen köy klavuz istemez senin göbeğinde şu kadroya bakarak oynayacak 2 adam var rodriguez bilal hala bos konuscaklar ya sanki diyoruz mükemmel savunması zaten kötü senin takmındaki hangi adamın savunması iyi.

Hamzanin Umuttan sonraki yeni Prensi vazgecilmezimiz oluyor.Resmen rezillik Melodan sonraki Orta Saha duzenimize bakin siz bizden bir cacik olmaz arkadas ulan diger takimlarda sudan ucuz muthis genc orta sahalar var.Aldigimiz topcuya bak hemde capsiz Td miz olunca 11 oynuyor.

Haydi Aslanım benim tak herkese kapakları selçuktanda iyi diyoruz o zaman savunmus oluyoruz adamları ulan bu forum harbi beyinsizlerle dolu biz sanki bagzı adamların hastasıyız ulan su kadroyla devam ediceksin görünen köy klavuz istemez senin göbeğinde şu kadroya bakarak oynayacak 2 adam var rodriguez bilal hala bos konuscaklar ya sanki diyoruz mükemmel savunması zaten kötü senin takmındaki hangi adamın savunması iyi.

x

bu 2linin jose - chedjou oldugu gozlemlenmistir

Geri
Üst Alt