#5 Bilal Kısa

Bu adami Pirlo muamelesi yapanlarin aklina da sokayim arkadas herif Selcuktan kotu.Sadece yanindaki kankisine havali pas atar bu.

Küçük maçların küçük oyuncusu fakat Hamza'nın prensi. Yaş itibariyle çoktan kral olması gerekiyor tabii.

lig için iyi bir rotasyon oyuncusu. doğru zamanda, doğru şekilde oynatılsa bir çok insanın sempati ile yaklaşacağına inanıyorum. ama büyük bir şansızlık var başında. yönetimi altında çıkış yakaladığı insan bugün hocası. aklı başında,aklını birazcık kullanabilen,akli melakelerini yitirmemiş bi insan hocası olsa bilal bugün vurun kahpeye rolünde olmazdı. tam tersine taktir edilen biri olurdu.

Hafta sonu yine gol atar ve biatcilar damlar buraya. Always the same shit.

Aynisi Burak icin de gecerli.

Hamza'nin nekadar beyinsiz oldugu belli, iki tane pasor ortasahayla oynuyor.. ulan insan bir defansif orta saha oyuncusu alir, sokayim senin birlona

başka konuya da yazdım..bizde zaten klas adam var bize hamal adam lazım..gitsin anadolu takımlarının pirlosu olsun bizeim takıma lazım değil..Max. sneijderin yedeği olacak adam her maç 11 oynuyor şaka gibi..
bizim orta sahayla Avrupadaki birkaç takımı kıyaslayalım(first class takımları yazmayacağım)
Galatasaray selçuk-bilal-sneijder

inter medel-kondogbia-brozovic

west ham Kouyate-noble-obiang

leicester kante-andy king-drinkwater

southampton wanyama-ward prowse-davis(clasie)

şu kadrolara bakın beyler...Bu takımlar barca-bayern değil hatta arsenal manchester da değil.. liglerinde iyi giden AVrupanın 3. seviye takımlarının orta sahalarını yazdım..Hepsi bizi ezip geçecek seviyede..

Hamza'nın kendi transferi olduğu için sonuna kadar kullanacaktır kötü oynama kredisi var gözünde. Jose,Denayer gibi yabancı oyuncuların ufak tefek hatalarına tahammülü yok adamın en ufak yanlışı görünce ya oynatmıyor ya da oyundan alıyor. Bilal için ise Sneijder'i göbeğe bile çekiyor Bilal'i oyundan almamak için.

Bu emekli herif icin Sneijder ön libero oynuyor. Vay be bunu da ancak Hamza yapar dünya üzerinde herhalde.

Evlatlarin batsin senin.

bu adama hiç suç bulmuyorum galatasaray adamın kapısını çalmış zibinle para vermiş üstünede onu oynatmak için takımın en değerli oyuncularından birinide yollamışız adamın kabahati ne şimdi bunda?

Hanzo denilen kafatası içinde beyin yerine uçucu gaz bulunan zat yüzünden başımıza geliyor bütün bunlar.

Bu adama hiç birşey diyemem bu maçta Burak denilen adamı gördükten sonra bu maçta

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

git kahvede okey at

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt