Selcuk Serin
10 Numara!
- 7 Şubat 2009
- 14.286
- 4.731
- 458
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yalnız benim de dikkatimi çekti ilk gün idmanda bile vardı babel. şaşırtıcı bir durumBabel de gelmis taa Miami‘den. Takdir ettim. Marcao‘yu göremedim.
Nereye atıyor kardeşim sakin
2 çeşit haber vardı.Marcao lig aralarında ülkesine gitmemiş yol uzun sürüyo diye ek olarak 1 hafta süre vermişler diğeri de daha çok inandığım haber Teknik direktör ve başkan belli olmadan gelmek istememiş..Babel de gelmis taa Miami‘den. Takdir ettim. Marcao‘yu göremedim.
Babel de gelmis taa Miami‘den. Takdir ettim. Marcao‘yu göremedim.
Dogrudur admirim, sezon sonu da en cok cabalayan oyunculardan biriydi kendisi. Bir yandan da is kurmus galiba, paylasimlar falan yapiyor.İlk gelen Babel zaten geçen hafta.
Açın idmanın başını izleyin, hakkıyla tek çalışan da o, sallabaş gibi takılıyor diğerleri.
Takdire sayanyalnız benim de dikkatimi çekti ilk gün idmanda bile vardı babel. şaşırtıcı bir durum
Meydani bos bulunca tatili uzatmis uyanik2 çeşit haber vardı.Marcao lig aralarında ülkesine gitmemiş yol uzun sürüyo diye ek olarak 1 hafta süre vermişler diğeri de daha çok inandığım haber Teknik direktör ve başkan belli olmadan gelmek istememiş..