5.Geleneksel GSCimbom Sahne-Replik Yarışması | Şampiyon İsmail Çakır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birazdan kimlerin Yollamadığını paylasacagım dügün bitti arkadaslar, kusuruma bakmayın :D

Yollamayanlardan birisi benim ,

kararsız kaldım .

Ben sahne bakıyorum hala, ama kısa süre içinde yollarım.

Vakit bol,en etkileyici sahneyi bulun şuana kadar yollanan sahneler tüm yarışmaları 15 e katlar öyle söyleyim :)

Herkese Tekrar Selamlar.

Arkadaşlar umutsuzca soru soruyorum 1 filmden çok sahne olabilir derseniz yapalım ? Sürekli Sahneler çarpışıyor diyebilirim. Ama olur derseniz bi filme 2 puan verilmez diyenler olacaktır , puanların bölünmesi hiç hoş olmaz bu sebeple 1 filmden 1 sahne alıyorum .Yok çokda olabilir derseniz düzenlemeye gidebiliriz :D

Herkese Tekrar Selamlar.

Arkadaşlar umutsuzca soru soruyorum 1 filmden çok sahne olabilir derseniz yapalım ? Sürekli Sahneler çarpışıyor diyebilirim. Ama olur derseniz bi filme 2 puan verilmez diyenler olacaktır , puanların bölünmesi hiç hoş olmaz bu sebeple 1 filmden 1 sahne alıyorum .Yok çokda olabilir derseniz düzenlemeye gidebiliriz :D

Yok ya her filmden bir sahne iyidir.Diğer türlü puanları çok etkiler.

Her film 1 sahne olsun nacizane.

Puanlar çok bölünüyor o zaman.

Öyle abilerimiz varki hangi filme el attılarsa kurudu , 3 sahne geldi bi renkdas abimizden 3üde önceden gelmişti bakalım boş bulabilecek mi :D

resmen işin içinden çıkamıyorum bi filmi 8 kişi yollamış :D

Kötü haberleri teker teker mesajlıyorum şimdi :D

Pişti olmadan içime sinen sahneyi yolladım, hayırlısı olsun. Eminim 22 sahnede boş sahneler olmayacak. Puanlamada zorlanacağız.

Bi şekilde neden o sahnenin yollandığını - neden sizi etkilediğini, seçilme nedenini de yazarsak daha ilginç olur... Böylece biraz da o gözle izleriz..

Ben o pişti olan sahneleri az çok tahmin ediyorum :D İşin zor Burak :asd:

Tatlı yorgunluk oluyor abi benim içinde :D

Ayrıca önceden yollayanlar resmen oraya reserv-reklam alınır yaptı :D

Yani şuana kadar yollamayanların işi cidden zor - gerçi yabancı sinemada hazne çok geniş henüz çok sahne var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt