5.Geleneksel GSCimbom Sahne-Replik Yarışması | Şampiyon İsmail Çakır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tatlı yorgunluk oluyor abi benim içinde :D

Ayrıca önceden yollayanlar resmen oraya reserv-reklam alınır yaptı :D

Yani şuana kadar yollamayanların işi cidden zor - gerçi yabancı sinemada hazne çok geniş henüz çok sahne var

Orası öyle tabi ama benim sana yolladığım sahne ile alakalı çok pişti olmuştur gibi geliyor bana nedense :D

Kamil abinin önerisi güzel , yarın sabahtan yeni bi toplu mesaj akımı başlatırım herkesin görüşünü eklerim , neden o sahneyi seçtiğine dair . Gerçi o iş 17 ağustosa kadar yapılabilir

Orası öyle tabi ama benim sana yolladığım sahne ile alakalı çok pişti olmuştur gibi geliyor bana nedense :D

Valla , neredeyse tüm sahneler birbiriyle pişti oldu o onunkiyle , şununki bununkiyle vs vs :D yani herkes sinema dünyasını araştırmış gelmiş :D Dahada konusmayım agzmızdan bilgi falan kacar :D

Alpay'ın yer almadığı herhangi bir yarışma olursa, beni gönül rahatlığıyla diri diri gömün arkadaşlar. Vasiyetimdir!

Alpay'ın yer almadığı herhangi bir yarışma olursa, beni gönül rahatlığıyla diri diri gömün arkadaşlar. Vasiyetimdir!

bizim iş tamam abi

hani katılımcılar sırasındaki sıralama alpay abi senin arkanda yine ,gönlün rahat olsun
W8JhylRNFHiYMzK9t_Xfvdj4g3Q0Fgb8aN6gndLPMSPnxNNQhzFgg3SZ4LqHYu-fGjujZg-3oE6H75RhwG2Swos=s96

Malum zat hala benim mesajımı nasıl alıntılayabiliyor Burak?

Hani bilgisayarına girip sistemini bozacaktın adamın? :mad:

Ulan bir işi de pürüzsüz halledin be.

Alpaya bu yarışmada haksızlık yapıyorsunuz. İlk sayfalara baktığım kadarıyla Alpiş bu yarışma vip davetlisi olarak gelmiş. emekli oldum diye artıslik yapıp bi sonraki yarışmalara katıldığında yapacaktınız bunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt