5.Geleneksel GSCimbom Sahne-Replik Yarışması | Şampiyon İsmail Çakır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet arkadaşlar eğer bi gün yarışma düzenlersem Alpay'ın offline olduğu zamanda 5 kişilik mini bişey düşünüyorum. Nedense belirtmek geldi içimden :boohoo:.

Vasfi sen de son günlerde sabrımın ayarı ile oynamaya başlıyorsun haberin olsun. Burak kardeşimin zaten manitasıyla arası limoni. Çatacak yer arıyor. Salırsam üzerine parça punçuk eder. :D sonra uyarmadı deme.

Evet arkadaşlar eğer bi gün yarışma düzenlersem Alpay'ın offline olduğu zamanda 5 kişilik mini bişey düşünüyorum. Nedense belirtmek geldi içimden :boohoo:.

:D:D:D

Son Eurovision'a bile katıldıysam pek umutlanma bu konuda bence.:cigara:

Hayri Vision düzenlendiği dönemde gece 2'de yarışma yapmışlardı ben off-line iken, yataktan su içmeye kalkıp, PC'yi açık unuttuğumu hatırlayıp kapatırken, forumu güncelleyip yarışma başlığını görümüşlüğüm bile var. Ki son Eurovision'a da şarjım %12 iken tapatalk ile katıldım. :D

@Osman Uzdu yav bu adama ne zaman ban atmayı düşünüyorsunuz , aslan abiye hitap şekline falan bakın . Moderator olarak ban atılmasını talep ediyorum.Fazlasıyla şikeci bi abimiz , vadesi doldu bastonluk oldu

edit:mesajı silemedim rapora yazdım sandım biraz önce raporlamıstım :(

Günün anlam ve önemine binaen :

Kaç Yıl Oldu ?

Alpay Asma Bir daha hiçbir yarışmaya katılmayacağım diyeli 3 yıl oldu .

@Osman Uzdu yav bu adama ne zaman ban atmayı düşünüyorsunuz , aslan abiye hitap şekline falan bakın . Moderator olarak ban atılmasını talep ediyorum.Fazlasıyla şikeci bi abimiz , vadesi doldu bastonluk oldu

Temsili DEĞİLDİR

Cat_Lion-940x429.jpg

Bırak görsün kardeşim. Ondan mı korkacağız? Bana attığı iftiralardan sonra eli kulağındadır. Bugün yarın çarpılır zaten.

Bakalim katilmak istedigim filmle katilan olacak mi?Ben youtubeda bulamamistim.

:D:D:D

Son Eurovision'a bile katıldıysam pek umutlanma bu konuda bence.:cigara:

Hayri Vision düzenlendiği dönemde gece 2'de yarışma yapmışlardı ben off-line iken, yataktan su içmeye kalkıp, PC'yi açık unuttuğumu hatırlayıp kapatırken, forumu güncelleyip yarışma başlığını görümüşlüğüm bile var. Ki son Eurovision'a da şarjım %12 iken tapatalk ile katıldım. :D

:yikes: Arkadaşlar mutlu mesut yaşayabilirsiniz :moody:.

@Vasfi Vural 'ın bu yarışmada olmaması OSMAN UZDU'YA AÇIKCA YAPILMIS BİR İHTARDIR,UYARIDIR. BEN SENİNLE AYNI YOLDA OLMAKTAN AYNI YOLA BAŞ KOYMAKTAN vazgeçtim,Davamızdan vazgeçtim seni devirip DerinGSC lideri olacağım demektir.

EY Osman Uzdu Yaşına hürmeten Bu Bilgiyi sana veriyorum

tumblr_ms4xeerFYk1scty0bo1_500.jpg

@Vasfi Vural 'ın bu yarışmada olmaması OSMAN UZDU'YA AÇIKCA YAPILMIS BİR İHTARDIR,UYARIDIR. BEN SENİNLE AYNI YOLDA OLMAKTAN AYNI YOLA BAŞ KOYMAKTAN vazgeçtim,Davamızdan vazgeçtim seni devirip DerinGSC lideri olacağım demektir.

EY Osman Uzdu Yaşına hürmeten Bu Bilgiyi sana veriyorum

tumblr_ms4xeerFYk1scty0bo1_500.jpg

Yapma böyle şeyler Burak. Ve bir daha o adamla DerinGSC'yi aynı cümle içinde kullanma. DerinGSC'ye hakaret olur.

daha derin ve paralel oluşumları birbirinden ayıramayan zatlar muhatabım olamaz.

beyler bastan söyliyeyim ki sonradan papaz olmayalim.öyle hatir sikesi falan yapanin aklini alirim,hemde uefa gibi üc sene beklemem cezayi hemen keserim..

tüm yarismaci arkadaslara bol sans dilerim..

Yönetici başlıklarında kahkaha atıp viskimizi yudumlarken bu sohbetten mahrum kalacak biri var Ona El Sallayın ( menşın atmıyorum Artık)

Kim mi el sallasın

BEN :D

Vasfi

GERÇEK ASLAN

YARIŞMA GEDİKLİSİ ALPAY

Bi kişi daha ( maksat 5 kişi olsun-reklam alınır)

İşte Malum Zaata el sallayın,onun maskesini takın

telegolde_1_dakikalik_ilginc_protesto_video13539214340_h956609.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt