5.Geleneksel GSCimbom Sahne-Replik Yarışması | Şampiyon İsmail Çakır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kamil abinin önerisi güzel , yarın sabahtan yeni bi toplu mesaj akımı başlatırım herkesin görüşünü eklerim , neden o sahneyi seçtiğine dair . Gerçi o iş 17 ağustosa kadar yapılabilir

Bir cumle bile olsa yazis seklinden anlasilir bazi uyeler.

@Erman Türker böyle klas isimleri doğru taraf olan,yönetim kanadına yakın tutmak bizim için iyi olacaktır . @Aslan Türkoğlu

Malum ne isimler var forumda Deringsc mi dersin
upload_2014-6-16_23-42-28-jpeg.15333
dersin

@Erman Türker dediğin abimiz zaten benim hocamdır Burak. Sadece fazla önplanda olmak istemiyor. O yüzden saha içinde ben, saha dışında kendisi mücadele ediyor.

Ben gidiyorum.Telefondan arkamdan neler konusuluyor onları okurken uyuyup kalacağımı düşünüyorum ..

Şikeli geceler abiler,kardeşler. :wave::wave:

Edit:yarın inşallah geç kalkmam malum kesin göndermeyenler,önceden gönderilmişleri yollayacak onlara geri dönüş yapmam şart bu nedenle

@Gökhan Kral

@Murat Kayanda

@Serhat Özdemir

Yarın 14:00 a Kadar zaten hazır edersiniz ama,sona kaldığınız için çoğu sahne yollandı,2 yedekli hazırlanın abiler .

@Erman Türker dediğin abimiz zaten benim hocamdır Burak. Sadece fazla önplanda olmak istemiyor. O yüzden saha içinde ben, saha dışında kendisi mücadele ediyor.

Doğrudur hocasıyım @Burak Pakdemir Avatarındaki arkadaşı tek bir cümlem ile DK'dan elediğim günden beri beni hocası olarak kabul eder :D Ön planda olmak istemediğim doğrudur DerinGSC işleri öyle hafif işler değil uğraşıyoruz. 12 puanımı da eksik etmeyesin çekirge! Canımsın @Aslan Türkoğlu :asd:

1- @Aslan Türkoğlu

2- @Alpay Asma

3- @Kamil Meric

4- @Özgür Aslan

5- @Tolga Aybakan

6- @Erman Türker

7- @Ali Ozer

8- @Emrah Yıldırım

9- @Yunus Can

10- @Serhat Özdemir

11- @Taner Çevik

12- @Okan Bal

13- @Metin EREN

14- @Ekrem Altıntaş

15- @Berkan Yavuz

16- @Ayberk Çetin

17- @Gökhan Kral

18- @Murat Akbulak

19- @Murat Kayanda

20- @İsmail Çakır

21- @Arif Ulu

22- @Osman Uzdu

Playlist İlk Mesajda ..

Playlist Nedir ? : Playlist Tüm Sahneleri Tek Linkde Barındıran Youtube Linkidir , Buna Tıkladığınızda Sahneler Arka Arkaya Açılacaktır .

Başarılar :)

@Ertuğrul Akkaya Her şey hazır ilk mesaj bile :D Değişiklikleri kaydet dedğim anda playlist paylasılacak , hemen hazırsan organizatör olarak insiyatif alıyorum her şeyin hazırsa hemen yolla 2 dkda baştan hazırlarım eklemeyle :D

Playlist İlk Mesajda ! :)

Puanlarınızı 17 Ağustos 14:00'a Kadar Bana Ulaştırınız.

5-6 sahneyi önceden düşünmüştüm,benden önce davranılmış koyamadım. Çok iyi sahneler var,özellikle biri benim nasıl aklıma gelmedi yav,çok önemli bir film benim için oysa ki. Fazla aceleye geldi Burak anlamıştır:D Pek iddiam yok ama güzel bir yarışma olacağına benziyor,önemli olan yer alabilmek,yarışabilmek ;) Bol şanslar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt