Kamil abinin önerisi güzel , yarın sabahtan yeni bi toplu mesaj akımı başlatırım herkesin görüşünü eklerim , neden o sahneyi seçtiğine dair . Gerçi o iş 17 ağustosa kadar yapılabilir
Bir cumle bile olsa yazis seklinden anlasilir bazi uyeler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kamil abinin önerisi güzel , yarın sabahtan yeni bi toplu mesaj akımı başlatırım herkesin görüşünü eklerim , neden o sahneyi seçtiğine dair . Gerçi o iş 17 ağustosa kadar yapılabilir
Bir cumle bile olsa yazis seklinden anlasilir bazi uyeler.
@Erman Türker böyle klas isimleri doğru taraf olan,yönetim kanadına yakın tutmak bizim için iyi olacaktır . @Aslan Türkoğlu
Malum ne isimler var forumda Deringsc mi dersindersin![]()
@Erman Türker dediğin abimiz zaten benim hocamdır Burak. Sadece fazla önplanda olmak istemiyor. O yüzden saha içinde ben, saha dışında kendisi mücadele ediyor.
Doğrudur hocasıyım @Burak Pakdemir Avatarındaki arkadaşı tek bir cümlem ile DK'dan elediğim günden beri beni hocası olarak kabul ederÖn planda olmak istemediğim doğrudur DerinGSC işleri öyle hafif işler değil uğraşıyoruz. 12 puanımı da eksik etmeyesin çekirge! Canımsın @Aslan Türkoğlu
![]()
Abi bir süre Pirlo avatarlarına ara vermeyi düşünüyordum, zorla tahrik ettin beni yeniden Pirlo'yu avatar yaptım.![]()
Nedense yukarıdaki yazdıklarımdan sonra ara vermek istedin yaniBen yer miyim bunları çekirge :2aloh1:
Abi öyle olsa geri Pirlo avatarı koyar mıydım hiç?hoca dedik bağrımıza bastık, sen de iyice gömdün beni abi
![]()
playlistte sorun var kontrol eder misin