Cevap: #5 Gökhan Zan

Türkiye Milli takımınının stoperiydi bu adam.Kendi evimizdeki bir maçta Orduya karşı oynar.Merak etmeyin..

Fatih hoca'dan sonra kendine iyi baktığını düşünüyorum. Kupa maçlarında falan fiziğini iyi görmüştüm iyi bakmış kendine. Umarım hala öyledir.

Süpersin gökhan

Aslanım benim. Ben beğendim, bu kadar eksiğe rağmen görevini 10 numara yerine getirdi.

Gökhan hala bu ligin en iyi yerli stoperlerinden biri :yenieek:

Çok iyi oynadı helal olsun hiç oynamamasına rağmen görev verilince en iyisini yapıyor tebrik edilesi.

Bu adam iyi stoper belli ki kendine bakmis oynamazken.Sakatlik cok gecirdigi icin taraftarin onyargisi vardi onun disinda Gokhan sahaya cikar isini gorur bugunde gordu destek olmaliyiz futbolcumuza ,ben guveniyorum:ayatollah:

bende beğendim adam uzun zamanlar oynamamasına rağmen profesyonel maç eksiği yok

Çok iyiydi. Biraz sinirlerine hakim olmalı diyeceğim de, o hakeme az bile..

Öyle yada böyle Gökhan'ın sözleşmesi sezon sonu uzatılmalı.Yerli stoper olarak en iyilerden biri.

birde semihle düsünün gökhani :ayatollah:

Haftaya oynayacak olması şans. Oturaklı bir defans.. İyi oynarsa Dany'den alır formayı

Her ne kadar bazen isabetli pasa tepki olarak doğduğunu düşünsemde mücadelesi gayet iyiydi bugun.. :yenieek:

Geri
Üst Alt