Cevap: #5 Gökhan Zan

semih zaten güzel oynuyor yanınada risksiz oynayan gökhan olursa güzel olur.

hic gulesim yoktu:D

dany ikisinden bi gomlek daha ustun net

kademe bilmeyen bir stoper nasil gökhandan daha iyi oluyor onu bana bir aciklasana?

sirf hizli diye adami iyi stoper ettiniz, alakasi bile yok kademe bilse o hizina bile gerek kalmaz. gecen sene ujfayi izlemedin galiba?

bugün bir pozisyon verdik oda yine danynin hatasiydi

kademe bilmeyen bir stoper nasil gökhandan daha iyi oluyor onu bana bir aciklasana?

sirf hizli diye adami iyi stoper ettiniz, alakasi bile yok kademe bilse o hizina bile gerek kalmaz. gecen sene ujfayi izlemedin galiba?

bugün bir pozisyon verdik oda yine danynin hatasiydi

Kademesi gayet iyi ne zaman kotuymus

Ha dany ha gökhan zan bir şey fark etmez , gökhan oynasın hiç olmadı yabancı kontenjanından kurtulalım.

Bugün gayet iyiydi, yani adam kenarda bekliyor, hazir tutuyor kendini, bu cok önemli.

Gokhan Zan, Dany'den bariz daha iyi kesici. Cussesi o konuda kendisine avantaj sagliyor zaten. Dany daha iyi supurucu. Ikisi de eksik ama bizim idealimizdeki takim icin.

Yerden çok güzel isabetli uzun paslar attı çok şaşırdım

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

Danny'e verilen sürelerden bir kısmının Gökhan'a verilmesini isterdim. En azından göbeği biraz olsun kapatıyor, sağda solda fantazi aramıyor. Danny'den ağır ama en azından duracağı yeri biliyor. Üstelik yabancı kontenjanını rahatlatabilirdi.

Evet sert ve dikine iyi pas atiyor. Bazen o toplarin rakibe gittigi de oluyor ama.

Ynt: #5 Gökhan Zan

Haftaya Dany yok cezali umarim semih döner birde onunla görelim uyumu.

MB860 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

dany i kesemez gökhan zan bu çok net ama gökhan zan vazgeçilmez bi yedektir şu anda alternatifi yok bizim kesinlikle ömer toprak tarzı üst seviye stopere ihtiyacımız var

Sneijder'ın golünün geliştiği pozisyondaki pasına bakın. Muhteşem.

yahu alper şöyle çok biliyomuşun gibi herşeyi netli metli konuşuyon devamlı ukala ukala dany ve iyi kademe valla benimde hiç gülesim yoktu

Bunu bilmek marifet degil

Zaten daha iyi bildigim icin net cevab yazilir sizin gibi yuvarlak konusmuyom, zoruna gittigi belli

Geri
Üst Alt