Cevap: #5 Gökhan Zan

İyiydin gerçekten beklemezdim bu kadarını beğendim.. İyi oldu bu çünkü Dany cezalı haftayada Gökhan oynayacak

2 metre yanındaki sneijder'e pas atmak yerine taça nasıl attın hala aklım almıyor:o

haftaya gökhan bu oyunun üzerine biraz daha koyarsa. isabetli pas gibi.

dany o formayı rüyasında görür.

guzel oynadi gökhan bugun. kendine iyi bakiyor maasallah. fizigi super, hulk v2.

fizik olarak çok kötü değildi oynaması imkansız'a yakın olduğu halde iyi çalışmış. melo'luk yapmamış :)

Garanti oynayışı, asla riske girmemesi şahsen bana güven veriyor, beni rahatlatıyor Gökhan'a top gelince. Dany'de bu kadar rahat olamıyorum bile.

Sv: #5 Gökhan Zan

Beğendim yine. Oynadığı zaman formanin hakkını veriyor.

Helal olsun hiç de problem yaratmıyor yedek kaldığı için.

Böyle devam.

Sendt fra min GT-I9300 med Tapatalk2

Semih-Gökhan yapabiliriz haftaya bu performansını sürdürürse.

103 yil mac yapmamis birine gore ii oynadin ZAN

Gökhan Zan'a güvenmemin en büyük nedeni antrenman fotoğrafları. Komplekssiz, sürekli gülüyor oluşu ve pozitif bir hava içinde olması. Her zaman hazır oluşunun sinyalleri bence bu karelerde saklı. Tam bir görev adamı, böyle devam aslan.

idare etti, en azindan baltadan daha hazir oldugu kesin

Semih-Gökhan Zan fırsat olabilir. Tabi topu oyuna sokmada Dany daha iyi Gökhan'dan ama sonuç olarak stoper dediğin adam sağlam olmalı teknik olmaktan ziyade,kademe bilgisi olmalı. Geriden topu almada Selçuk daha etkin olabilir. Yine de hücum etkinliği yüksek Selçuk her zaman tercihimdir. Tam bir DMC değil sonuçta. Melo eski Melo olsa gözüm arkada kalmayacak da...

Daha once de yazmistim, cogu kisinin burada tapindigi Serdar Aziz, Serdar Kesimal gibi balonlardan cok daha iyi bir stoper. Galatasaray'in kalibresinde degil o baska.

semih-gökhan ikilisi önümüzdeki haftadan sonra banko stoperlerimiz olur.. hem yabanci derdi biter hemde danyden kurtulmus oluruz

Geri
Üst Alt