Cevap: #5 Gökhan Zan

Gökhan yanında gerçek bir liderle oynayınca şüphesiz daha iyi,daha derli,toplu performans gösterecektir.Ama işte sorun oynaması.:o

Abd kampındaki maçlarda güzel oynamıştı ama tabi istikrar gerek.

Kakilmada nedir? Groove Kakilmada gibi mi? :o

3-4 milyon okutabilsek keşke rus kulüplerine

Gökhan ile oynayacağıma genç birini alırım kadroya. 2000 kat daha mantıklı bence.

2'side yedek oturacak ne de olsa. En azından oyuna girdiğinde genç oyuncu yırtınır.

Uğur u satacaklarına G.Zan ı bonservissiz ver bir takıma

Arkadaslar oyuncunun talibi yoksa nasıl gondereceksin ya da satacaksın? soyler misiniz... G.Zan'a talip cıksaydı bırakılabilirdi ama cıkmadı. Bonservis istemesen de oncelikle bir kulup Gokhan'ı isteyecek ve oyuncuyla anlasacak. Gokhan'ı gondermeye kalkarsan da sozlesmesindeki parayı odemen gerekir oyuncuya. Anlasıldı herhalde.

Ugur'a ise talip cıkıyor. Antep ve A.Gucu istiyor. Biz ise eldeki fazla oyuncuları eritmeye calısyoruz, olay bu kısaca...

Nasıl hazırlık kampında sakatlanmadın diye merak ediyordum ki İstanbulda sakatlandın:D

Lincoln'ün Baros'a yaptığı asist ve son maçta Cristian'ın Santos'a yaptığı asisti görünce bu adamda oyun zekası eksikliği görüyorum.

Mümkünse an itibariyle bağlantılarını koparsın takımla.

Bir defans oyuncusunun gerektirdiği fizik var ama o fizğin gerektirdiği güç yok. Bir defans oyuncusu bu kadar çıt kırıldım tadında olmamalı. Alt yapımızdan yetişen Semih Kaya ve Murat Akça bu adamdan daha yararlı olurdular takıma. Hiç olmazsa maliyetleri daha azdır hem de bizim evlatlarımızdı.

Harbiden bizim Gökhan Zan diye bir futbolcumuz vardı lan.

Geri
Üst Alt