Cevap: #5 Gökhan Zan

Gökhan Zan'ın sakatlık sorunu olmasa bence Neill ile harika uyum sağlarlar.

Oda olabilir, yeterki Servet oynamasın. Ama Ali-Neill biraz kısa kalabilir diye düşünüyorum. Ali'yi stoper olarak o kadar çok izlemediğim için Gökan'ın oynamasını istiyorum. Gökan ön tarafta hamle yapabilen bir Stoper. Neill ile beraber iyi bir ikili yakalayabilirler. Ayrıca topu Ali'den daha iyi kullanabileceğini düşünüyorum. Dediğim gibi birşeylerin değişmesi lazım. Hadi Hakan Balta'nın o kadar lüx alternatifleri olmadığı için her maç mecbur oynatmak zorunda kalıyoruz. Ama bir o kadar berbat Servet'i oynatmak gibi bir zorunluluğumuz yok. Arkasında bekleyen adamlardan çok çok farklı değil açıkçası.

Takımın başında Rijkaard gibi tutucu olmayan ve denemekten korkmayan bir TD olsaydı stoperde Neill-Ali Turan, Neill- Hakan gibi alternatifleri çoktan denemişti.

Rijkaard nedense geçen yıldan beri hep hatalar yapan, hantal olan, rakip kaçıran banko oynatıyor. Bunun mantıklı bir açıklaması olamaz. Zan baştan bir hata idi hatada ısrarın bir anlamı yok. İlk önce denenmemişler denenmeli.

Takımın başında Rijkaard gibi tutucu olmayan ve denemekten korkmayan bir TD olsaydı stoperde Neill-Ali Turan, Neill- Hakan gibi alternatifleri çoktan denemişti.

Rijkaard nedense geçen yıldan beri hep hatalar yapan, hantal olan, rakip kaçıran banko oynatıyor. Bunun mantıklı bir açıklaması olamaz. Zan baştan bir hata idi hatada ısrarın bir anlamı yok. İlk önce denenmemişler denenmeli.

Haklısın şu sıralar çözüm üretmekten çok bahane üretmeye bakıyoruz. Artık bahaneleri bir kenara bırakarak çözüm üretmeye geçmeliyiz. Neill'in yanında Gökhan, Ali hatta hatta ne kadar formsuz ve gamsız olsada Hakan ciddi şekilde düşünülmelidir. Bana kalsa alt yapıdaki oyuncuları bile denerim. Kaybedecek bişeyimiz kalmadı artık. Birazda bir şeyler kazanmaya bakalım.

G.Zanın sakatlık problemi var. Şimdi hoca Neillın yanına koysa 2 3 hafta oynasalar iyi performans verse. Yine sakatlık olayı çıkacak. Stoperlerin mümkün olduğunca sürekli beraber oynamaları lazım. Bence Rijkaard güvenmiyor Zana.

Zan sakatlık problemi olmasa iyi adam ancak şu anda Servetle-Neilli kimse kesemez. Hatada yapsalar en azıdnan birbirlerini tamamlayabiliyorlar. Alıştılar diyebiliriz birbirlerine. Şu anda Zan lüks bir alternatif buda iyi birşey.

Zanın sakatlık problemi olmasa Rijkaard 1 dk bile düşünmez Zanı oynatır. Dediğim gibi devamlılığı yok.

Ne zaman sakatlık sorunun geçecek çok merak ediyorum.

Gökhan'ın aslı sorunu sık sık sakatlanması değil. Hantal ve sık hata yapan bir futbolcu olması. Rijkaard'ın aklı varsa Servet ve Zan'ı oynatmaz. Güny Afrika'ya gidemememizin birinci sebepleri. Onları milli takımın banko stoper ikilisi yapan Terimdir. Neil- Ali Turan, Neill-Hakan ikililri denenmeli.

Dün sakatlanmadan bitirdi maçı vay anasını lan.

servet'e tercih ederim her zaman ayağı düzgün bir kere pas vermeyi biliyor...

Emenike çoğu pozisyonda ofsayta düşebilir, neredeyse hepsini G.Zan bozdu. İstatistik var mı acaba, Karabük kaç defa ofsayta düşmüş?

Servet´den daha da tehlikeli Gökhan Zan. Acikcasi Emenike paramparca etti bugün Zan´i.

Bugün kötü olduğu doğru. Devamlı oynadığı takdirde Servet'ten çok daha kaliteli bir oyuncu. Ama en büyük sorunu devamlılığın olmaması malesef.

hangi ara servetten iyi oldu bu adam ben hiç görmedim

gökhan zan beni yaniltmadi berbat oynadi bide onbire girmez umarim

Geri
Üst Alt