- 15 Nisan 2010
- 26.236
- 1.367
- 1.693
Cevap: #5 Gökhan Zan
Gökhan Zan'ın sakatlık sorunu olmasa bence Neill ile harika uyum sağlarlar.
Gökhan Zan'ın sakatlık sorunu olmasa bence Neill ile harika uyum sağlarlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oda olabilir, yeterki Servet oynamasın. Ama Ali-Neill biraz kısa kalabilir diye düşünüyorum. Ali'yi stoper olarak o kadar çok izlemediğim için Gökan'ın oynamasını istiyorum. Gökan ön tarafta hamle yapabilen bir Stoper. Neill ile beraber iyi bir ikili yakalayabilirler. Ayrıca topu Ali'den daha iyi kullanabileceğini düşünüyorum. Dediğim gibi birşeylerin değişmesi lazım. Hadi Hakan Balta'nın o kadar lüx alternatifleri olmadığı için her maç mecbur oynatmak zorunda kalıyoruz. Ama bir o kadar berbat Servet'i oynatmak gibi bir zorunluluğumuz yok. Arkasında bekleyen adamlardan çok çok farklı değil açıkçası.
Takımın başında Rijkaard gibi tutucu olmayan ve denemekten korkmayan bir TD olsaydı stoperde Neill-Ali Turan, Neill- Hakan gibi alternatifleri çoktan denemişti.
Rijkaard nedense geçen yıldan beri hep hatalar yapan, hantal olan, rakip kaçıran banko oynatıyor. Bunun mantıklı bir açıklaması olamaz. Zan baştan bir hata idi hatada ısrarın bir anlamı yok. İlk önce denenmemişler denenmeli.
Gökhan Zan, 48 yıllık Avrupa Şampiyonası tarihinde taçtan gelen topta ofsayt olsun diye ileri çıkan ve ofsayt diye itiraz eden tek stoper!