Cevap: # 5 Gökhan Zan

Eleştirilecek en büyük yanının sakatlıkları olması gerektiğini düşünüyorum.Servet'le yanyana görmekten gayet mutluyum.

Hakkını teslim etmek gerek bugün çok iyiydi!

İyi oynadı bence..Hele bir pozisyonda adamın önüne kayarak bi müdelesi vardı şaşırdım valla :D

Galatasaray formasını üzerine giyen oyuncular KRAL oluyor..Böyle devam Gökhan...

Gökhan'a çok güveniyorum gerçekten.

Ne biliyim duruşunda bile güven veriyor bana. Takım daha iyi oldukça onun da en az Servet kadar hatta Servet'ten bile iyi bir performans vereceğini düşünüyorum.

Dün pek fazla iş düşmemesinden gerek iyiydi. Yalnız Mustafa Sarp'ın açıklamasına göre golü atan adamı Gökhan Zan tutuyormuş.

elisha-cuthbert.jpg

Yarısma için konmuştur.

Dün iyiydi ama rakip zayif oldugundanmi iyi görüktü yoksa gercektenmi iyi oynadi bilemiyorum.

Ilerleyen zamanlarda anlariz.

servet ve ikisine ayrı ayrı değerlendirdiğimiz zaman ikisi de önemli milli takım oyuncuları kuşkusuz ama bir ikili olarak baktığımızda ne kadar milli takımdan tanışan, anlaşan bir ikili olsalar da güven vermiyorlar. ikisi de benzer özelliklere sahiip oyuncular ve bu bazı sorunlara sorun açabiliyor. defansın arasına atılan toplarda sıkıntı çekmemiz kaçınılmaz olur eğer ki ağır stoperle (özellikle gökhan) savunmayı önde kurmaya çalışacaksak. ilk 25-30 dakika defansın bocaladığını gördük ama ondan sonra biraz daha toparlandığımızı söylebilsek de daha ciddi rakipler daha ciddi sıkıntılara neden olabilir.

Servetten çok daha iyiydi dün.Servet birkaçkere adam filan kaçırdı.Mustafa sarp kendi adamını kaçırmış...Onun tuttuğu adam gelmeyince golü atanı mustafa'nın alması gerekiyormuş,kaçırmış filan...

beni düşündüren gökhan'ın kalitesi falan değil; servet-gökhan ikilisinin uyumlu bir ikili olup-olmayacakları.

bu ikiliyle savunmayı önde kurmaya çalışmak zor olacaktır ve nasıl bir sonuç vereceğini daha iyi rakiplerle oynayınca daha iyi anlrz.

servet'in satılması gündemdeyken gökhan trasnferi gerçekten de nokta ve başarılı bir transferdi ama şimdi aynı şeyleri söyleyebilecek miyiz, zaman gösterecek.

servet veya gökhan'ı değerlendirirken tek başına değil, bir ikili olarak değerlendirmek daha mantıklı olur diye düşünüyorum.

yoksa formayı giyen aslan kesiliyor zaten. :D

ÖNYARGILARI YIKACAĞIM

Beşiktaş ile anlaşamayan ve bonservis bedelsiz G.Saray'a gelen Gökhan Zan, G.Saray dergisine iddialı açıklamalar yaptı. Tecrübeli oyuncu en çok "Çok sakatlanıyor. Camdan adam" denilmesine içerliyor. Zan, "Adım çıkmış. İyileşmeden oynuyorum yani fedakârlık yapıyorum ve sakatlığım uzuyor. Duygusallığın

kurbanı oluyoruz" dedi. Her sezon 20 maçın üzerinde oynadığını da belirten Zan, önyargıları G.Saray'da yıkacağını söyledi.

FLORYA'DAN DÖNDÜM

Beşiktaş'ta güzel günler geçirdiğini belirten Gökhan Zan, 2002'de G.Saray'ın kapısından döndüğünü söyledi. Gökhan şöyle konuştu: "Çanakkale Dardanel'de oynarken Mircea Lucescu beni G.Saray'a istedi. O zamanki yönetici Burak Elmas ile görüştüm. Pürüz çıktı, transfer olmadı. Lucescu da Beşiktaş'a gidince 6 yıl süren Beşiktaş kariyerim başladı. Profesyonelce hizmet ettim. Şimdi de G.Saray'da aynı şekilde çalışacağım."

Bugün gayet iyiydi en az meira kadar oynuyor hatta çıkışları sevetten daha iyi ve isabetli paslar atıyor..

Ama iş öyle bir hal almışki futboldan anlamayan doğru düzgün izlemeden gökhana sallanıyor..

Hiç beğenmedim. Ufacık presde dandun oynuyor. Böyle oynarsa Emre Güngör kapar o formayı.

Defansif anlamda kotu, ofansif olarak iyi bir macti Zan icin. Tam tersi Servet icin gecerli.

Bugün Servet ile güzel bir uyum gösterdiler.Tebrik ediyorum G.Zan'ı.

Bence Zan ve Emre G. ikilisi Servet ve Emre G. ikilisinden daha iyi olur.

Bugün 2 gol de verdiğimiz pozisyon yüzünden olmadı.Takım olmaya başladığımızın çok önemli bir göstergesi bu.

Geri
Üst Alt