Cevap: #5 Gökhan Zan

Suç Gökhan'da değil. Hala onu inatla oynatanda. Her maç bize gol yedirse bu değişmez.

Servet ve Gökhan lobisi foruma hakim oldukça herkes bu yetersiz ve hata üstüne hata yapan ikiliyi şiddetle eleştirmeye hem de ideal ilk 11'ine yazmaya devam edecek.

g.zan sezonu nezaman acacak mis beyler (yani düz kosulara nezaman basliyor)?

ligler ertelenince o da gecikti sanki... :D

Gøkhan iyi is cikartti niye oyle diyorsunuz?

Gayet iyi hamleler yapiyor, bir kac pas hatasi yapti.

Gökhan iyidir. Sadece her maç standart 1-2 amatör hata yapıyor. Ama Servet'den iyidir, o yüzden sıkıntı yok.

Şaşırtıcı bir şekilde oldukça iyi görünüyor.Servet'e muhtaç etme bizi.

Bu takımın stoper ikilisi Ujfalusi - Gökhan olmalı bu yıl tabi sakatlanmazsa Gökhan

Bugün beğendim

Umarım aynen devem eder...

Bu akşam Ujfa 'dan daha iyi oynadı bana göre. Çok çok daha fazla hamleli Servet 'e göre. Servet de kesemez.

Ne kadar iyi oynarsa oynasın bu adama asla güvenmem güvenemem. Aykut gibi, hücumdayken geriyi düşündürüyor bana.

Takımda görmek istemiyorum artık. Semihi oynat hoca!!!

Defansın sağ tarafında Gökhan ve Sabri yanyana oynadığı zaman neler olabiliyor gördük. Tek ayağıyla oynasın Servet'e bin kere razıyım arkadaş..

Maç içerisinde ciddi ciddi Gökhan ve Sabri acaba futbolcu olmak için doğmamış da zorla yapılmış olabilir mi? Hangi meslekler yakışır? Diye düşündüm..

Sabri'den ne olur bulamadım ama Gökhan Zan'da bakkal tipi var..

Şu takımda artık ilk 11'de görmek istemediğim iki oyuncudan biri. (diyeri için bknz:HakanKadirBalta)

Servet satilsin artik. Gökhan ve Ujfa sakatlaninca oynayacak ve bozacak göz sevkimizi.

Eskiden yerden paslar atmaya çalışırdı, son 1-2 maçtır aldığı topu dağlara taşlara gönderiyor anında, buna daha cok dikkat etmeli. Servet veya Gökhan oynamış pek farketmiyor benim icin ama en azından ikisi yan yana olmasın.

Ujfalusi ile iyi ikili oldular. Ikili bozulmamali. (Sakatlik olmazsa)

Servet'ten iyi ama yine yetersiz. Sağ bekte Eboue ile beraber oynatılmalı bence. Sağında Eboue solunda Ujfalusi olursa daha az sırıtır. Sabri ile yan yana kötü oluyor.

Geri
Üst Alt