Cevap: #5 Gökhan Zan

Millet nasıl iziyor maçı anlamak mümkün değil dün en iyilerdendi gökhan..Sanki bilica çok üsün gökhandan iş defanslık değil orta sahad a anlayın bunu..

Büyük problem orda ama defansta da var.2 aynı tip adamla pek olmuyor gibi.

Gökhan oynadığı maçların çoğunda servetten iyi oynuyor...Servet yalnızca fiziği ile var...

maçın en iyilerindendi...gözündeki o hırsı görmek yetti bana

Gokhan ve Servet birbirlerinin yerine oynasin bence. Ikisi de ayni tip oyuncular. Yanlarina Emre Gungor gibi biraz daha seri, hamle yapan bir adam lazim. Emre Asik biraz yaslandigi icin yavas kalabiliyor. Ama su Emre Gungor neden duzelmedi gitti anlamadim.

Gokhan ve Servet birbirlerinin yerine oynasin bence. Ikisi de ayni tip oyuncular. Yanlarina Emre Gungor gibi biraz daha seri, hamle yapan bir adam lazim. Emre Asik biraz yaslandigi icin yavas kalabiliyor. Ama su Emre Gungor neden duzelmedi gitti anlamadim.

Bence'de.

Servet ve topal

veya topal ve gøkhan .

Servet ve Gøkhan birbirilerinin yedegi olsun.

Güvenmek istiyorum , güvenmek için çabalıyorum ama olmuyor

GÜVENEMİYORUM

Gökhan iyi bi stoper yürekle oynuyor ama cok hatasi var

suanda ligtv de bjk-fb maclarini gösteriyorlar nostalji

Gökhan ofsaytin O sundan anlamiyor fenerin attigi bütün asirtma gollerinde hep hatayi Gökhan yapmis

gecen diyarbakir macindada öyle durdu ofsayt var diye ama yoktu

Ferdinand-Vidic'te farklı tip oyuncular zaten.İkisi bal gibide yanyana oynar.Takım savunması daha da iyi olunca Gökhan-Servet'in performansına da artacak.

Bu arada ''Servet senin şu kafa gollerin var ya'' diyişine ve dansına koptum.:asd:

İlk geldiğinde olumsuz bakmıştım ama beni utandırdı..

2 tane 1.90 stoperimiz var ama organizasyonsuzluk yüzünden duran top golü yiyoruz.

Servet'in birebir kopyasi. Ikisinin ayni anda oynamamasi gerektigini dusunuyorum. Servet ya da Gokhan'dan biri; Emre'lerden biriyle oynamali. Servet-Emre Gungor mesela en ideali. Emre Gungor ileriye cok guzel paslar da atiyor. Ama bugun Gokhan aldigi topu ileriye sisirip rakibe teslim etti.

Servet'in birebir kopyasi. Ikisinin ayni anda oynamamasi gerektigini dusunuyorum. Servet ya da Gokhan'dan biri; Emre'lerden biriyle oynamali. Servet-Emre Gungor mesela en ideali. Emre Gungor ileriye cok guzel paslar da atiyor. Ama bugun Gokhan aldigi topu ileriye sisirip rakibe teslim etti.

Bence sorun iki aynı tip adamın oynaması değil defansda organize olamamamız.

Gokhan'in teknigi Servet'inkinden cok daha ustun. Defansif olarak da cok farklari yok. Emre Gungor gelirse Servet kesilebilir.

Ayrica yazmayin kafanizdan, Gokhan'in ayak disiyla attigi 40 metrelik guzel bir pas var idi. Iyi paslar yapti.

Gokhan'in teknigi Servet'inkinden cok daha ustun. Defansif olarak da cok farklari yok. Emre Gungor gelirse Servet kesilebilir.

Ayrica yazmayin kafanizdan, Gokhan'in ayak disiyla attigi 40 metrelik guzel bir pas var idi. Iyi paslar yapti.

Doğru diyorsun da basghaan Servet'te konsantre oldumu adamı geçirtmez,adım attırmaz.Ama malesef istikrarsız ve küçük maçlara iyi konsantre olamıyor.Mesela Servet Ferrari'den iyi bir stoper ancak Ferrari istikrarlı ve rakibe saygısı yüksek.

Geri
Üst Alt