Serdar Burak
Cezalı
- 27 Ocak 2009
- 18.458
- 2
- 1.363
Cevap: #5 Gökhan Zan
gokhan servetten iyiydi
gokhan servetten iyiydi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Millet nasıl iziyor maçı anlamak mümkün değil dün en iyilerdendi gökhan..Sanki bilica çok üsün gökhandan iş defanslık değil orta sahad a anlayın bunu..
Gokhan ve Servet birbirlerinin yerine oynasin bence. Ikisi de ayni tip oyuncular. Yanlarina Emre Gungor gibi biraz daha seri, hamle yapan bir adam lazim. Emre Asik biraz yaslandigi icin yavas kalabiliyor. Ama su Emre Gungor neden duzelmedi gitti anlamadim.
Gokhan ve Servet birbirlerinin yerine oynasin bence. Ikisi de ayni tip oyuncular. Yanlarina Emre Gungor gibi biraz daha seri, hamle yapan bir adam lazim. Emre Asik biraz yaslandigi icin yavas kalabiliyor. Ama su Emre Gungor neden duzelmedi gitti anlamadim.

Ferdinand-Vidic'te farklı tip oyuncular zaten.İkisi bal gibide yanyana oynar.Takım savunması daha da iyi olunca Gökhan-Servet'in performansına da artacak.
Bu arada ''Servet senin şu kafa gollerin var ya'' diyişine ve dansına koptum.![]()
Servet'in birebir kopyasi. Ikisinin ayni anda oynamamasi gerektigini dusunuyorum. Servet ya da Gokhan'dan biri; Emre'lerden biriyle oynamali. Servet-Emre Gungor mesela en ideali. Emre Gungor ileriye cok guzel paslar da atiyor. Ama bugun Gokhan aldigi topu ileriye sisirip rakibe teslim etti.
Gokhan'in teknigi Servet'inkinden cok daha ustun. Defansif olarak da cok farklari yok. Emre Gungor gelirse Servet kesilebilir.
Ayrica yazmayin kafanizdan, Gokhan'in ayak disiyla attigi 40 metrelik guzel bir pas var idi. Iyi paslar yapti.