Cevap: #5 Gökhan Zan

Kötü oynadığı bir maç hatırlamıyorum hiç, adam tam istikrar. Duran toplarda etkili olabilir de gol atar inşallah.

Gereksiz pas hataları dışında fena oynamıyor.

Hadi Aslanım görelim seni. Yüzümüze kara çıkarmazsın sen güvenim tam..

hak ettigi bir mac bence.. kac zamandir oynamiyor.. kaybedilen kupa macindada bence en iyi adamdi.. hadi kocum gökhan göster bu aksam neden bir zamanlar milli takimin degisilmez iki stoperinden biri oldugunu.. :yenieek:

Lig icin formayi Dany'den alabilir.Ben guveniyorum Gokhan kotu bi stoper olmadi hicbizaman,sakatliklar belini buktu hep.

Dany den hic kimse formayi alamaz

Gokhan Zan ve Dany baslar bence bugun

Gökhan'a güveniyorum.Halen bu ligin en iyi stoperlerinden birisi.Ama ön yargılı yaklaşımlar olduğu için haksız eleştirilere maruz kaldı hep.Bugün oynarsa bütün hava toplarını alır.

bugünkü oyunuyla danyden formayı almasını istediğim oyuncu. bıktım danynin saçma salak hatalarından hoş gökhan da yapar bilemedim ki ya

Vallahi bu adam da futbolcu olmus ya;kiyamet alameti gibi bir sey.

Ben bugun kazaniriz diye dusunuyorum ama olur da ters bir skor ortaya cikarsa kesinlikle sebep bu adam olur.

Ben gökhan zan dany ikilisinin daha iyi olucagını düünüyorum hatta bana kalsa semih-zan ikkilisi ideal zan tecrübesi yeter :)

Oglum bu adama laf atmayi birakin artik,her görev verildiginde iyi oynadi,sampiyon oldugumuz Fener maci dahil.

Geri
Üst Alt