Cevap: #5 Gökhan Zan

Boşuna karşı çıkmadık biz bu transfere. Yok bedavaymış yok milli futbolcuymuş. Türkiye'de zaten stoper yetişmiyor, bunlarada o yüzden değer veriliyor. Sonuç olarak Galatasaray'ın stoperi değildir kendisi. Servetle beraber mükemmel (!) uyum içinde maçlar çıkartıyorlar, bi Servet hata yapıyor, bi Gökhan hata yapıyor. Dilimizde tüy bitti sene başında anlatamadık derdimizi. Beşiktaşlıların dalga konusu olduk. Biraz daha zorlasak Gökhan Zan'la beraber Bjk'dan birde üstüne para alırdık. Bu adamın Bjk'da Milli takımda ve bizdeki hatalarını saysam sayfalarca yazı yazmam gerekir.

Gökhan zani Bize satan Besiktaslilar hala su durumda;

Ekli dosyayı görüntüle 854

Yorulmak, dinlenmek ne demek bilmiyorlar.

Ekli dosyalar

• 20Halay.webp
    20Halay.webp
    87,8 KB · Görüntüleme: 103

Besiktas'a bundan daha buyuk bir iyilik yapamazdik heralde. Ne kadar kotu bir defans oyuncusu oldugunu anlatacak sozcuk bulamiyorum.

Servetten daha iyi oynadığını düşünüyorum ama tabii bu yetersiz olduğunu değiştirmiyor.

Bence de Servet'ten iyi, hala kotu o ayri konu.

Kewell geçsin stopere daya faydalı olur :) Şaka bir yana geldiğinde hata yapar dedim ama bu kadar kötü bir defans oyuncusu görmedim.Nasıl aldık nasıl imza attırdık hala anlamıyorum.Semih geçsin bundan.Adam hucüma çıkıyor onu da yapamıyor.

Kalitesini belli ediyor bravo Gökhan hep böyle ol,adam markajı,ofsayt düzeni,topla çıkış,gereksiz çalım,tam bir komedi.

Bugün yediğimiz golde kafasını eğmiş,sen bugün ekmek yediğin takıma ihanet ettin Gökhan,ne olurdu o top yüzüne gelse!

Adamda topla oynama , oyunu kurma sıfır . Bildiği tek şey kendisine elen topu yanındaki stopere vermek . Gökhan kim Galatasaray da oynamak kim ama işte kime laf anlatabilirsin

Bugün yediğimiz golde kafasını eğmiş,sen bugün ekmek yediğin takıma ihanet ettin Gökhan,ne olurdu o top yüzüne gelse!

Hocam o harekette fazla suçlayamıyorum Gökhan'ı. Neticede top bilmem kaç kilometre hızla geliyor, dolayısı ile düşünme zamanı yok, Refleks bence. Çok daha bariz hataları vardı. Sırf Gökhan'ın hatalarından 3 tane net gol pozisyonu verdik.

Hocam o harekette fazla suçlayamıyorum Gökhan'ı. Neticede top bilmem kaç kilometre hızla geliyor, dolayısı ile düşünme zamanı yok, Refleks bence. Çok daha bariz hataları vardı. Sırf Gökhan'ın hatalarından 3 tane net gol pozisyonu verdik.

Hocam o pozisyonu izle toptan nasıl kaçtığını görürsün,buradan ekmek yiyorsun ayıptır,korkakça toptan kaçmak en fazla yüzüne buz tedavisi uygulanırdı,refleks mefleks toptan korkan stoper mi olur ya,cam adam diye boşuna dememişler.

G.Zanı alan yönetim acaba ne icin aldılar neyi iyiydi yani süper hava hakimiyeti yada teknigimi kaliteliydi

İnanamıyorum ya!Popescu gibi bir adam,Song gibi bir adam gördü bu taraftar ve şimdi G.Zan.Vay be!

Bence çok iyi bir defans.Hataları olabilir olacaktır.Ama herşeye rağmen ona güveniyorum.

Siz ne diyorsunuz be ahali? Son zamanlarda Servet'in şu form düşüklüğünde bizi ayakta tutan adamdır Gökhan Zan. Tamam tabiki bende Puyol'u Marquez'i isterim ama elimizdekiler bunlar.

Geri
Üst Alt