- 27 Aralık 2008
- 21.841
- 1.428
- 1.813
Cevap: #5 Gökhan Zan
Semih ile uyumu daha iyi olabilir.
Semih ile uyumu daha iyi olabilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunu bilmek marifet degil
Zaten daha iyi bildigim icin net cevab yazilir sizin gibi yuvarlak konusmuyom, zoruna gittigi belli
Yerden çok güzel isabetli uzun paslar attı çok şaşırdım
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
sen kimsin senin lafın zoruma gidecek ayrıca ne yuvarlak konusmusuz zırvalayıp duruyorsun saçma sapan ona ayar oluyorum yoksa istediğin kadar afkur
Adam kaç maçtır oynamadı dün de çıktı iyi top oynadı, tebrik etmek lazım.Baltanın da bakıp düşünmesi lazım acaba sorun nerede diye.
Vurdumduymaz olunca insan, ne etsen ne desen kar etmez.
Isine gelmeyince sacma sapan oluyor orada bende sana guluyorum iste
Beni net cevap verdigimi gorunce kendine yediremiyorsun ..
dün aynı şeyleri düşündüm kendisi hakkında.vurdumduymazlık, bunun başka açıklaması yok.sol açıktan bozma riera bile bu adamı senelerdir oynadığı mevkiden ediyorsa, baltadan yedek dahi olmaz bize.
yav he he aslanım hehe işime gelmiyor senin mourinho kadar iyi bir futbol adamı olman belli zaten futbol bilgin dany semihten bir gömlek üstünmüş az saçmala asap bomza git ötede yuvarlan
sozlesmesı uzatılmalıı ıyı bır yedekk
Exit tusuna basarsan beynini zorlamazsin benim yorumlarimi okurken sana iyi bir dost tavsiyesi. Error vermesin sonra ..
bilgisayarda exit diye bir tuş yok aslanım ama esc ye basarız oda ben istersem ayrıca benim beynime error verdirmeye senin gibilerin çapı yetmez
Hahaha guldurdun beni sag ust browser deki tusun adi ne? Exit hejeje
Konustukca batiyon hadi duzeltmeye calis yada edit yap yorumunu:lol:
hehe batıyom kurtar beni alpercikkk cik cik ne edit yapcam pcde exit diye bir tuş yok klavyede bul göster boş beleş konuşma