Cevap: #5 Gökhan Zan

Semih ile uyumu daha iyi olabilir.

Bunu bilmek marifet degil

Zaten daha iyi bildigim icin net cevab yazilir sizin gibi yuvarlak konusmuyom, zoruna gittigi belli

sen kimsin senin lafın zoruma gidecek ayrıca ne yuvarlak konusmusuz zırvalayıp duruyorsun saçma sapan ona ayar oluyorum yoksa istediğin kadar afkur

Adam kaç maçtır oynamadı dün de çıktı iyi top oynadı, tebrik etmek lazım.Baltanın da bakıp düşünmesi lazım acaba sorun nerede diye.

Cevap: Re: #5 Gökhan Zan

Yerden çok güzel isabetli uzun paslar attı çok şaşırdım

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

Ben de bu adamı bu kadar küçümsemenizi anlamıyorum. Kargaların şampiyonluğunda en büyük pay bu adamındı. Biraz sahip cıkın oyuncularınıza, eziklerdeki Egemen'i de Bekir'i de Kesimal'i de cebinden cıkarır Gökhan Zan

sen kimsin senin lafın zoruma gidecek ayrıca ne yuvarlak konusmusuz zırvalayıp duruyorsun saçma sapan ona ayar oluyorum yoksa istediğin kadar afkur

Isine gelmeyince sacma sapan oluyor orada bende sana guluyorum iste :P

Beni net cevap verdigimi gorunce kendine yediremiyorsun ayrica benim kim oldugum belli isine gelmiyorsa exit tusuna basarsin

ordu çok gelmedi ama yine de iyi gözüktü . evet balta aynı balta.

Isine gelmeyince sacma sapan oluyor orada bende sana guluyorum iste :P

Beni net cevap verdigimi gorunce kendine yediremiyorsun ..

yav he he aslanım hehe işime gelmiyor senin mourinho kadar iyi bir futbol adamı olman belli zaten futbol bilgin dany semihten bir gömlek üstünmüş az saçmala asap bomza git ötede yuvarlan

dün aynı şeyleri düşündüm kendisi hakkında.vurdumduymazlık, bunun başka açıklaması yok.sol açıktan bozma riera bile bu adamı senelerdir oynadığı mevkiden ediyorsa, baltadan yedek dahi olmaz bize.

Kaptan diye anılan kişinin yaptığı tecrübesizlikler, penaltıya sebep olan hareketi, yerden o topu alamaması, orada topu adama kaptırması, umursamaz halleri, duygusuz hareketleri, takım olgusu dışındaki tavırları, daha çok sayılır, çoktandır stres olmuyordum maç içinde futbolcular için bunu görür görmez stres olmuştum.

yav he he aslanım hehe işime gelmiyor senin mourinho kadar iyi bir futbol adamı olman belli zaten futbol bilgin dany semihten bir gömlek üstünmüş az saçmala asap bomza git ötede yuvarlan

Exit tusuna basarsan beynini zorlamazsin benim yorumlarimi okurken sana iyi bir dost tavsiyesi. Error vermesin sonra ..

Exit tusuna basarsan beynini zorlamazsin benim yorumlarimi okurken sana iyi bir dost tavsiyesi. Error vermesin sonra ..

bilgisayarda exit diye bir tuş yok aslanım ama esc ye basarız oda ben istersem ayrıca benim beynime error verdirmeye senin gibilerin çapı yetmez

bilgisayarda exit diye bir tuş yok aslanım ama esc ye basarız oda ben istersem ayrıca benim beynime error verdirmeye senin gibilerin çapı yetmez

Hahaha guldurdun beni sag ust browser deki tusun adi ne? Exit hejeje

Konustukca batiyon hadi duzeltmeye calis yada edit yap yorumunu baskasi gormeden:lol:

Hahaha guldurdun beni sag ust browser deki tusun adi ne? Exit hejeje

Konustukca batiyon hadi duzeltmeye calis yada edit yap yorumunu:lol:

hehe batıyom kurtar beni alpercikkk cik cik ne edit yapcam pcde exit diye bir tuş yok klavyede bul göster boş beleş konuşma

hehe batıyom kurtar beni alpercikkk cik cik ne edit yapcam pcde exit diye bir tuş yok klavyede bul göster boş beleş konuşma

Battin battin bence kapat artik konuyu milleti de guldurme istersen resim koyabilirim tabi o tusu gormek istiyorsan :asd:

bir exit tuşu için değmez beyler sakin olalım

bana laf ebeliği yapıyon kıt aklınla browserdeki x mi yani kapat tuşumu exit tuşu puhahaha al sana klavye

kj75r.gif
üzerinde exit yazan tuşu göster aynştayn :asd:

Geri
Üst Alt