#5 Hamit Altıntop

Ynt: #4 Hamit Altıntop

fener maçında o da olur o zaman :D

Inşallah renkdas.

yalnız şaka bir yana taraftarimiz biraz tuhaf, stadda maci izliyoruz.macin ikinci yarısı burak bir pozisyonda topu kontrol edemedi, arkadan bir adam bağırıyor burak`a bu adam da iki gol attı başka bisey yaptığı yok. Ben de orada demiştim daha ne yapacağıdı diye.

Transformer Prime TF201 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Cevap: #4 Hamit Altıntop

Dibine kadar oynadı bu akşam.

Alkışlar Hamit'e.

Ortaya yakın olunca şut atma fırsatı da bulabilir daha fazla.

70 metre deparla kazandırdığı taç.

Ayakta alkışlandı.

Muhteşem mücadele etti.

küçümsemedim ama ronaldoyla şut konusunda bile kıyaslanamaz.

50 şut atıyor Ronaldo her maç git maç izle dağa taşa attığı da çok var Dünya'da Hamit kadar toplara düzgün, sert vuran oyuncu yok denecek kadar az min. ilk 3'te Hamit.

Cevap: Ynt: #4 Hamit Altıntop

Inşallah renkdas.

yalnız şaka bir yana taraftarimiz biraz tuhaf, stadda maci izliyoruz.macin ikinci yarısı burak bir pozisyonda topu kontrol edemedi, arkadan bir adam bağırıyor burak`a bu adam da iki gol attı başka bisey yaptığı yok. Ben de orada demiştim daha ne yapacağıdı diye.

Transformer Prime TF201 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Renktaş maalesef bilinçsiz taraftarlar topluluğuna bir çözüm bulamıyoruz.O insanları ben GALATASARAY'a tutkuyla bağlanmadıklarını düşünüyorum.Bir insan GS'nin bir parçasını elinden gelenin en iyisini yapmasına rağmen paçavra gibi bir kenara atıyorsa o kişiyi pek ciddiye almamak gerekir...

Cevap: Ynt: #4 Hamit Altıntop

Renktaş maalesef bilinçsiz taraftarlar topluluğuna bir çözüm bulamıyoruz.O insanları ben GALATASARAY'a tutkuyla bağlanmadıklarını düşünüyorum.Bir insan GS'nin bir parçasını elinden gelenin en iyisini yapmasına rağmen paçavra gibi bir kenara atıyorsa o kişiyi pek ciddiye almamak gerekir...

Çok fazla ön yargılı oluyoruz bazı konularda. Burak sezon başında gol dışında oyuna katkısı fazla yoktu. Hamit'in eli ayağı titriyodu sahada hatırlayın her maç kaç tane top kaybettiğini. Böyle olunca bi ön yargı oluşuyor insanlarda iyi oynadıkları zaman bile pek göremiyolar bunları artılarından çok eksileri gözlerine batıyor.

:cool:

897857630.jpg

cok iyi oynadi, uzun zamandir diyoruz hamit ortaya yakin oynayinca daha etkili, gerce pozisyonu oydu ilk basta OM olarak ti, sonra her pozisyon oynadi. Artik eski hizi yok o yüzden sag kanat mantiksiz

Top bizde'de Sergen'den Hamit yorumu. Hamit iyi bir takımda iyi bir futbolcu olabilir, ama hiç bir zaman kötü bir takımın kurtarıcısı olamaz. Doğru demiş.

Hamit'e sallamak moda oldu artık. Adamlar maçı izlemeye gerek bile duymuyorlar ya da izlerken yanlış organlarıyla takip ediyorlar. Bu maç kim kötüymüş, e Hamit var ya anasını satayım başka kurbana gerek var mı?

Herif dün takım defansı adına resmen k.çını yırttı, yeri geldi kaptırdığı bir topun peşinde 50-60 metre koştu ve hatasını telafi etti(bunu birkaç kere yaptı) ama işte buraya gelip "Hamit defansta çırpınmıyor" diyebilenler var.

Hamit böyle oynarsa Real Madrid maçında da çok etkili oluruz takım olarak. Hep mücadele etti dün.

Geri
Üst Alt