#5 Hamit Altıntop

Cevap: #4 Hamit Altıntop

zorluk derecesı yüksek maçları cok ıyı oynuyor ,ozellıkle sag içte harıka ısler yapıyor

lv8uf.jpg

Hamit Altıntop'un Resmi Twitter hesabıdır.

Ben Hamit'in hesabı yok diye biliyorum.

Inter'de son Sezon kac Mac'a cikti ? Liste'ni hazirla bekliyorum ! Beyler kendinizi kandiriyorsunuz, Sneijder Inter'de ilk 11'in vazgecilmez oyuncusu olsaydi simdi Manchester United'ta oynardi, biraz mantikli düsünün.

Inter'den ayrılma sebebi de kadro dışı kalma sebebi de tamamen maddi. Biraz araştır. :yenieek:

O Twitter hesabı sahte. Bu arada çok iyi oynuyor. Büyük futbolcu.. :ayatollah:

Çok ağır olması, adam eksiltememesinden dolayı Hamit'i beğenmeyenlerdenim ama son maçlarda iyi oynuyor.Bu maçın ikinci yarısında çok iyi oynadı.

Geçenlerde bir facebook sayfasında gördüm oyuncularımızın resmi hesapları diye.

ve fotoğraflara filan bakılınca anlasılıyor.

Yok hesabı işte Ebubekir, o fotoğrafları da GalatasaraySk'nın hesaptan kopyala yapıştır yapmıştır biri.Bizim forumda da var oyuncularımızın resmi hesapları diye.Bakmadın mı hiç oraya.

Takımın dinamosu. Hep böyle devam.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Kanada hapsolmayınca iyi oynamaya başladı.

Bak böyle emin olmadığında ilk olarak Emre Çolak'ın takip ettiklerine bak. Sonra diğer oyunculara bak. Hiçbirinde yoksa resmi değildir ve bu hesabı hiçbir oyuncumuz takip etmiyor. Yani sahte.

Ayrıca "futbolcularımızın resmi twitter hesapları" diye twitter adresi paylaşan Facebook sayfalarının bi kısmı, aslında o hesapların sahipleri ve prim yapmaya çalışıyorlar. :yenieek:

Ben de Facebook sayfası açıp, bir de Twitter hesabı açıp, bu resmi hesabıdır diyebilirim.

Ayrıca, fotoğraflara ulaşmak artık çok kolay.

Çok ağır, futbolumuzu çok olumsuz etkiliyor. Zinhar gelecek sezon takımda olmamalı.

Geri
Üst Alt